Rize Emniyeti Bayramı Zehirleyeceklere Bayramı Zehir Etti 2 Tutuklama

Rize Emniyeti Bayramı Zehirleyeceklere Bayramı Zehir Etti 2 Tutuklama
Rize İl Emniyet Müdürlüğü zehir tacirlerine yaptığı operasyon sonucu 5 kişiyi yakaladı, adli makamlara sevk edilen zanlılardan 2’si tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü bayramı vatandaşlara zehir etmek isteyen uyuşturucu ticaret iyapanlara yönelik sürdürdüğü operasyonda 5 kişiyi yakaladı, adli makamlara çıkarılan zanlılardan 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Rize merkez ve ilçelerinde “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan Şahıslara” yönelik olarak yürütülen çalışmalar neticesinde;  uyuşturucu Madde Ticareti yaptıkları tespit edilen R.K., A.K., F.G., E.Y. ve M.S.T. gözaltına alındı.

İfadeleri alındıktan  ve sorgulamaları yapıldıktan sonra adli makamlara sevk edilen şahıslardan R.K., A.K., tutuklanarak Kalkandere L Tipi cezaevine gönderildi.

Zanlılarda 7 gram esrar, 2 adet sentetik uyuşturucu hap (ecstasy) ve 5 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ele geçirilmişti.

Rize Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre Rize merkez ve ilçelerinde toplum sağlığını tehdit eden uyuşturucu maddenin ticaretini yapan şahıslara yönelik mücadelenin artan kararlılıkla devam edecek.

uyusturucu-001.jpg