Rize Emniyeti Esrarcıyı ve 3 Kilo Esrarı Kıskıvrak Yakaladı

Rize Emniyeti Esrarcıyı ve 3 Kilo Esrarı Kıskıvrak Yakaladı
Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 3 kilo 155 gram toz esrar yakaladı. Şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, M.Y. adlı vatandaşın Van’dan Rize’ye esrar maddesi getireceğini tespit ettikten sonra düzenlediği operasyonda M.Y.’yi özel bir firmaya ait şehirler arası otobüsle dün akşam Van’dan Rize’ye gelirken İyidere ilçesinde otobüsle indiği sırada kıskıvrak yakaladı.

Rize KOM ekipleri M.Y.’yi gözaltına alırken M.Y.’nin yakalandığı sırada beraberinde bulunan beyaz poşet içerisinde 3 ayrı paket halindeki toplam 3 kilo 155 gram daralı ağırlıklı toz esrar maddesine ise el konuldu.

rizede-esrar-yakalandi-1.jpg

M.Y. hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak, Başkalarına Vermek, Nakletmek, Sevk Etmek (T.C.K.188/3) suçundan adli işlem yapıldıktan sonra bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevine gönderildi.

Rize Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise, Rize İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz merkez ve ilçelerinde kaçakçılık suçlarına yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdürülmekte olduğu ve aynı şekilde mücadelenin sürdürüleceği kaydedildi.

rizede-esrar-yakalandi2.jpg