Rize Emniyeti Gezicilere Fırsat Vermedi

Rize Emniyeti Gezicilere Fırsat Vermedi
İktidar partili belediyelerce kesilen ağaçlara karşı ülkede karışıklık çıkarmak amacıyla olaylar çıkaran ancak CHP’li belediyelerin kestiği ağaçlar karşısında dilsiz kalan gezici zihniyete Rize Emniyeti prim vermedi.

Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı; Müftü Mahallesinde yapımına başlanacak olan Yeni Emniyet Müdürlüğü binasının inşaat sahası içinde kalan ve daha önce kesilmesi planlanan 25 Yıllık 5 adet Palmiye ve 45 yıllık Manolya Ağacı ile 30 Yıllık Kâbe Hurması Ağacının kesimini yaptırmayarak, ağaçları yerinden sökerek Fener Mahallesindeki Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binasındaki ‘’Çevik Kuvvet Sevgi Bahçesi’ne taşıtarak dikimini yaptırdı ve ağaçların kesimi için pusuda bekleyen gezici zihniyete prim vermedi.

rize-emniyeti-palmiye-agaclarini-tasidi-1.jpg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın ağaçların nakliyesi sırasında yardımda bulunduğu ve ağaçların ülkemizde nadir gelişebilen türler  olması ve bir ağacın yetişmesinde yılların emeğinin olduğu dikkate alınarak İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı’nın talimatları doğrultusunda Rize Belediyesi ekipleriyle birlikte yürütülen ve 2 gün süren çalışmalar neticesinde ağaçlar inşaat sahasından sökülerek, Emniyet Müdürlüğüne bağlı Fener Mahallesinde bulunan Ek Hizmet Binasındaki ‘’Çevik Kuvvet Sevgi Bahçesi’ne taşındı ve dikimi gerçekleştirildi.

rize-emniyeti-palmiye-agaclarini-tasidi-2.jpg

Rize İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise, “Tüm bu çalışmalarımız esnasında bizlerden yardımlarını esirgemeyen Rize Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Reşat Kasap’a ve tüm ekibine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Vatandaşımızın asayiş ve huzuru için özveriyle çalışan Emniyet Teşkilatımız olarak Yeşil Rize’mizin muhteşem doğasına olan duyarlılığımız bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.” denildi.

rize-emniyeti-palmiye-agaclarini-tasidi-3.jpg

rize-emniyeti-palmiye-agaclarini-tasidi-4.jpg

rize-emniyeti-palmiye-agaclarini-tasidi-5.jpg

rize-emniyeti-palmiye-agaclarini-tasidi-6.jpg