Rize Emniyeti Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

Rize Emniyeti Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
Rize Emniyet Müdürlüğü Derepazarı İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalara kaçak içki, kaçak sigara, kaçak mazot ve mazot kaçakçılığında kullanılan seyyar pompa yakalandı. Olayla ilgili yakalanan 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Derepazarı İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince "Kaçakçılık ve Sahte İçki Satışına" yönelik olarak yürütülen çalışmalarda; 185 şişe değişik markalarda bandrolsüz kaçak içki, 439 paket değişik markalarda kaçak sigara, 30 lt plastik bidonlarda 2 adet kaçak mazot ve mazot kaçakçılığında kullanılan seyyar pompa ele geçirildi.

derepazarinda-kacak-icki-operasyonu-(1).jpg

Edinilen bilgiye göre, Derepazarı İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden Pazar günü 34 plakalı araç ile Derepazarı ilçesine gelen ve büfelere kaçak içki satışı yaptığı değerlendirilen M.Ç isimli şahsın evinde ve aracında yapılan aramalarda; 185 şişe değişik markalarda bandrolsüz kaçak içki, 439 paket değişik markalarda kaçak sigara, 30 lt plastik bidonlarda 2 adet kaçak mazot ve mazot kaçakçılığında kullanılan seyyar pompa ele geçirildi.

Şüpheli M.Ç, İlçe Emniyet Amirliğinde yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

derepazarinda-kacak-icki-operasyonu-(2).jpg

MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRECEK!

Emniyet yetkilileri vatandaşların kaçakçılık ile ilgili ihbar için 156 ve 155'i arayabileceklerini; ihbarda bulunanların isim ve adreslerinin hiçbir şekilde deşifre edilmeyeceğini ifade ettiler.

derepazarinda-kacak-icki-operasyonu-(3).jpgderepazarinda-kacak-icki-operasyonu-(4).jpgderepazarinda-kacak-icki-operasyonu-(5).jpgderepazarinda-kacak-icki-operasyonu-(6).jpg