Rize Emniyeti, Kütüphane Haftasını Renk Projesi ve Kanka ile Kutladı

Rize Emniyeti, Kütüphane Haftasını Renk Projesi ve Kanka ile Kutladı
Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Kütüphane Haftasında Rize’de okul kütüphanesinin açılışını yaptı, RENK Projesine bir kez daha destek verdi.

Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, 51. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Rize- Merkez Kömürcüler Ortaokulu’nda yapımı tamamlanan okul kütüphanesinin açılışını yaptı. Emniyet Müdürü çakıcı açılışın ardından ise Rize Valisi Ersin Yazıcı tarafından başlatılan RENK Projesi kapsamında düzenlenen okuma etkinliğine katılarak RENK Projesine bir kez daha destek verdi.

adem-cakici-renk-projesine-destek-1.jpg

Düzenlenen açılışa ve kitap okuma etkinliğine İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, Emniyet Müdür Yardımcısı Nahit Karakaş, Şube Müdürleri, Memur-Sen İl Başkanı Resul Usta, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Muhtarlar ve Mahalle sakinleri katıldı.

adem-cakici-renk-projesine-destek6.jpg

Açılışın ardından KANKA Polisle birlikte kitap okuma saatine katılan Çakıcı ve protokol üyeleri etkinliğin ardından kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere başarı belgelerini takdim etti.

Düzenlenen program yöresel atma türkü sanatçısı Osman Efendioğlu’nun söylediği atma türkülerle sona erdi.

adem-cakici-renk-projesine-destek5.jpg

adem-cakici-renk-projesine-destek4.jpg

adem-cakici-renk-projesine-destek3.jpg

adem-cakici-renk-projesine-destek2.jpg