Rize Emniyeti'nde Terfi Töreni

Rize Emniyeti'nde Terfi Töreni
Rize Emniyet Müdürlüğü’nde bir üst rütbeye terfi edenlere yeni rütbeleri törenle takıldı.

Rize Emniyet Müdürlüğü’nde bir üst rütbeye terfi eden 21 kişi için bugün İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde Rütbe Terfi Töreni düzenlendi. Törene Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu başta olmak üzere, İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, emniyet çalışanları ve aileleri katıldı.

Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş burada yaptığı konuşmasında, Rize’nin Emniyet mensupları için uygun çalışma şartlarına sahip bir il olduğunu belirterek “İlimiz diğer illere kıyasla ülkemizin en huzurlu şehirlerinden bir tanesi. İlimizde asayiş olaylarının az olması, terör olaylarının ise olmaması emniyet mensuplarımızın görev yapmasını kolaylaştırıyor. Zaman zaman emniyet görevlilerinin gerçekleştirdiği insan hakları ihlali ise ilimizde yok denecek kadar azdır. Bu da terfi alınmasını kolaylaştırmıştır. Geçtiğimiz yıllarda zorunlu tayin edilmesi gereken 450 polis memurumuz Rize’de kalmak istediklerini belirtmişlerdir. Bu talep ilgili makamlarda uygun bulunmuştur. Tayin edilmesi gereken memurlarımızın 3’te 2’si kendi istekleri ile Rize’de kalmıştır” dedi.

sammaz-demirtas-rize-il-emniyet-muduru.jpg

Ardından terfiye hak kazananlara yeni rütbeleri takıldı. Yeni rütbeleri ile 1. Sınıf Emniyet Müdürü olan Kemal Karademir, Hüseyin Işık ve Gürkan Bal’a yeni rütbelerini Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ve eşleri birlikte taktılar.

Hacımüftüoğlu, burada yaptığı konuşmada terfiyi hak eden emniyet mensuplarının sadece kendilerinin değil kendileriyle birlikte ailelerinin de terfi ettiğini söyledi.

Ardından 2. sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi eden Alaattin Özcan, 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi eden Ahmet Özge, Nahit Karakaş, 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi eden Yasin Yeni, Selçuk Aldemir, Müge Turşucu, Ahmet Yılmaz, Mustafa Günaydın, Şans Gürçam ve diğer rütbelere terfi eden emniyet çalışanlarına Rize Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz ve eşleri tarafından yeni rütbeleri takıldı.

1.20110704143558..jpg

2.20110704143606..jpg

3.20110704143616..jpg