Rize, Erdoğan İçin Tek Ses, Tek Yürek Oluyor VİDEO İZLE

Rize, Erdoğan İçin Tek Ses, Tek Yürek Oluyor VİDEO İZLE
Rizeliler, hemşehrileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek yürüyüşünde buluşacak.

Ülke içinde ve dışından bazı şer odaklarının sürekli itibarsızlaştırmak ve karalamak istedikleri, son olarak ise Ulusal Parti Genel Başkanı ve Türksolu Gazetesi başyazarı Gökçe Fırat Çulhaoğlu’nun çirkef sözler sarfettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan için Rize tek yürek oluyor.

RİZELİLER VE ERDOĞAN SEVDALILARI “Tayyip Bey'i iple mi asalım yoksa kazığa mı oturtalım?”a DERS VERECEK TEPKİ YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞACAK

Ak Parti Rize İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belirli kesimlerce itibarsızlaştırılmaya çalışılması ve karalanmak istenmesine tepki ve Erdoğan’a destek amaçlı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın baba ocağından dünyaya ders verecek.

Ak Parti Rize İl Başkanlığı tarafından 5 Haziran Cuma günü saat:17.00’de Cumhuriyet Meydanında başlayacak ve “Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz” sloganıyla “Haydi Rize ‘Başkan’ına Sahip Çık” Yürüyüşü düzenlenecek.

rizede-erdogana-deestek-yuruyusu-duzenlenecek.jpg

Tüm Recep Tayyip Erdoğan sevdalıları ile Rizelilerin tepkisini demokratik bir şekilde ortaya koyacakları bu yürüyüşün Dünyaya ders verecek bir katılımla gerçekleşmesi bekleniliyor.

Ulusal Parti Genel Başkanı ve Türksolu Gazetesi başyazarı Gökçe Fırat Çulhaoğlu, Erdoğan’a yönelik çirkef sözler sarderken, “Ne kadar çırpınsanız da kendinizi aklamaya da çalışsanız Tayyip Efendi eninde sonunda asılacaktır. Bakın elimizde Tayyip Bey'in sevdiği renkten yeşil renkte bir halatımız var. Ama Tayyip Bey için bu ip bile fazladır. Tayyip Bey'i iple mi asalım yoksa kazığa mı oturtalım?” demişti.