Rize Eski Adliye Binası Yıkılacak

Rize Eski Adliye Binası Yıkılacak
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, eski adliye binasının yıkılıp kazanılacak alanın Rize Cumhuriyet Meydanına katılacağını söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, kısa bir süre önce temeli atılan sağlık kompleksinin inşaatının sona ermesiyle beraber Rize Eski Adliye binası içerisinde bulunan sağlık birimlerinin yeni binaya taşınacağını ve eski adliye binasının yıkılarak, alanın Rize Cumhuriyet Meydanına katılacağını söyledi.

hasan-karal.20140503201428.jpgPaşakuyu Mahallesi’nde yapımı devam eden eden sağlık kompleksinin inşaatında incelemede bulunan Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Sağlık kompleksi projesinin cumhuriyet meydanı projesi ile alakalı olduğuna değinerek, “Bu projenin bir diğer önemli tarafı, projelendirme çalışmalarına başladığımız Rize cumhuriyet meydanı projesi ile alakası  olmasıdır. Nedir o alaka; Eski adliye binasının içerisinde bulunan sağlık birimleri bu binaya taşınacak. Dolayısıyla o birimlerin buraya taşınması ile eski adliye binasını yıkıp cumhuriyet meydanına katmış olacağız. Böylece cumhuriyet meydanının daha geniş bir alana yayılmasını sağlayacağız." dedi.

eski-adliye-binasi-rize.jpg