Rize Eski Jandarma Komutanı Dedebağı Kayseri'ye Atandı

Rize Eski Jandarma Komutanı Dedebağı Kayseri'ye Atandı
Rize'nin eski Jandarma Komutanı, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, Kayseri İl Jandarma Komutanlığına atandı.

Kayseri'ye İl Jandarma Komutanı olarak atanan Tuğgeneral Hakan Dedebağı, 2017 yılı kararnamesi ile Rize İl Jandarma Komutanı olarak göreve başlamış ve kentte 5 yıl görev yaptıktan sonra 2022 Ağustos ayında Erzincan İl Jandarma Komutanlığına atanmıştı. Komutan Dedebağı, 2023 Ağustos ayında ise Tuğgeneralliğe yükselerek Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademi Başkan Yardımcılığına ataması gerçekleştirilmişti. Tuğgeneral Hakan Dedebağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Kayseri İl Jandarma Komutanlığına atandı.

Kararda ayrıca, Adıyaman İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Hikmet Uz'un da Adıyaman İl Jandarma Komutanı olarak atandığı belirtildi.

Atamaların 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 11 nci maddesi gereğince yapıldığı belirtildi.

Kaynak:İBRAHİM KÖROĞLU

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.