Rize Eski Müftülük Sitesi Ankara’da Görüşüldü

Rize Eski Müftülük Sitesi Ankara’da Görüşüldü
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize şehir merkezinde bulunan ve yurt olarak kullanılan Rize Eski Müftülük Sitesi’nin daha modern bir yurt haline getirilmesi için Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İsmail Palakoğlu ile görüşmede bulundu.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Mayıs Ayı Meclis Toplantısı için Ankara’ya giden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, programının ardından Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İsmail Palakoğlu’nu ziyaret ederek, Rize Eski Müftülük Sitesi’nin tadilatının yapılarak daha modern bir yurt haline getirilmesi için görüşmede bulundu. Başkan Kasap’a ziyaretinde Palakoğlu tarafından Kur-an’ı Kerim ve şilt takdiminde bulunuldu.

turkiye-diyanet-vakfi-genel-mudurunden-resat-kasapa-odul-1.jpg

Belediye Başkanı Kasap ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İsmail Palakoğlu’nun görüşmesinde Rize Eski Müftülük Sitesi müştemilatında bulunan ve halen yurt olarak kullanılan binanın eksikliklerinin gözden geçirilmesi ve gerekli tadilatların yapılarak binanın daha modern bir yurt haline dönüştürülmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Binanın tadilatının yapılıp Diyanet Vakfının bünyesinde yeniden üniversiteli öğrenciler için yurt olarak kullanılması görüşmeler arasında yer aldı.

turkiye-diyanet-vakfi-genel-mudurunden-resat-kasapa-odul-2.jpgturkiye-diyanet-vakfi-genel-mudurunden-resat-kasapa-odul-3.jpgturkiye-diyanet-vakfi-genel-mudurunden-resat-kasapa-odul-4.jpg