Rize Garnizon Komutanı Değişti

Rize Garnizon Komutanı Değişti
Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığının İçişleri Bakanlığı'na bağlanması nedeniyle Rize Garnizon Komutanı da değişti.

Rize Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay H. Rahmi Helvacı, Rize’nin yeni Garnizon Komutanı oldu. Albay Helvacı, Rize Askerlik Şubesi Başkanlığı görevinin yanısıra Garnizon Komutanı olarak kentte görev yapacak. Daha önce Rize İl Jandarma Komutanlığı görevinin yanı sıra İl Garnizon Komutanlığı görevini de yürüten Jandarma Albay Semih Coşkun ise Rize İl Jandarma Komutanı olarak Rize'deki görevine devam edecek.

semih-coskun-ve-h.-rahmi-helvaci.jpg

OHAL Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler ile Bazı Kurum ve Kuruluşlara Dair Düzenleme Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığının İçişleri Bakanlığına bağlanması nedeniyle Rize Garnizon Komutanlığı görevini de yürüten  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun’un Garnizon Komutanlığı görevi sona erdi. Rize Askerlik Şubesi Başkanlığı görevini de sürdüren Personel Albay H. Rahmi Helvacı, Rize’nin yeni Garnizon Komutanı olurken, Jandarma Albay Semih Coşkun ise Rize İl Jandarma Komutanı olarak kentteki görevine devam edecek.

h.-rahmi-helvaci-rize-garnizon-komutani.jpg