Rize Garnizon Komutanı'ndan Şehit Ailesine Şahadet Belgesi

Rize Garnizon Komutanı'ndan Şehit Ailesine Şahadet Belgesi
Rize İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Turhan Talu, Şehit Metin Çetin’in annesine Şahadet Belgesi verdi.

Bir süre önce Hakkari Çukurca’da yaşanan saldırı sonrası şehit düşen Metin Çetin’in evine taziye ziyaretlerine devam ediliyor.

Rize İl Vali Yardımcısı Hakan Burak Uz, Rize İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Turhan Talu, Rize Belediye Başkan Halil Bakırcı, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, İl Kültür Müdürü İsmail Hocaoğlu ve Güneysulular Dernek Başkanı Sabri Çepni toplu olarak Şehit Metin Çetin’in evini ziyaret ederek Çetin’in ailesi ile bir süre görüştü.

Görüşme esnasında Rize İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Turhan Talu’nun Şehit Metin Çetin’in annesine Şahadet Belgesi, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek’in de Şehidin sivilde çektirmiş olduğu fotoğrafını tablo yaptırıp vermesi duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

rize-garnizon-komutanindan-sehit-ailesine-sahadet-belgesi-1.jpg

Şehit Ailesi’nin kendilerini hiçbir şekilde yalnız hissetmemesi gerektiğinin altını çizen Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, “Metin artık bu milletin unutulmazları arasına girmiş, hepimizin evladı olmuştur. Aziz hatırasını yaşatacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu vatana böyle bir evlat hediye eden ailesinin her zaman yanındayız” dedi.

rize-garnizon-komutanindan-sehit-ailesine-sahadet-belgesi-2.jpg