Rize Genç MÜSİAD Üye ve Üye Adayları Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Rize Genç MÜSİAD Üye ve Üye Adayları Kahvaltıda Bir Araya Geldi
MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu gerçekleştirdiği kahvaltıda üye ve üye adayları ile bir araya geldi.

Müsiad Rize Şube Başkanı Cem Temizel'in beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Yelkenci, Recep Ali Avcı, Resul Okumuş, Mehmet Ali Kopuz, İbrahim Türüt, Mahmut Dabak, Ahmet Kılıç ile katıldığı kahvaltıya Genç Müsiad Rize Kurucu Üyeleri, Gençlik Kurulu Başkanı Esra Alemdaroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik Kurulu üyeleri ve üye adayları katıldı. Genç MÜSİAD hakkında bilgi ve faaliyetleri hakkında bir sunum yapan Başkan Alemdaroğlu'nun ardından Genç işadamları kendilerini tanıtarak sektörleri ve hizmetleri hakkında bilgi verdi.

rize-genc-musiad-kahvalti-1.jpg

Genç MÜSİAD Rize Şubesi üyeleriyle birlikte kahvaltılı Genel Katılımlı Toplantı düzenleyerek 20 Ocak 2012 tarihi itibariyle başlayan yeni dönem faaliyetlerini ve hedeflerini değerlendirdi.

esra-alemdaroglu.jpgYeni üye adaylarıyla beraber kurucu üyelerin, Gençlik Kurulu’ndan MÜSİAD’a geçiş yapan üyelerin birlikte bulunduğu bu anlamlı programla ilgili olarak MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Esra Alemdaroğlu yaptığı konuşmada, ’MÜSİAD Rize Şubesi yönetim kurulu ve Gençlik Kurulu olarak bir arada gerçekleştirdiğimiz programla üyelerimizle bir araya gelerek şube çalışmalarımızı değerlendirmenin yanı sıra sosyal faaliyet olarak da birlikte kaynaşma ortamı oluşturduk. Genç MÜSİAD Rize Şubesi olarak, öncelikli olarak yereldeki  çalışmalarımızın etkinleştirilmesi ve çeşitlendirilmesinin yanında Genel Merkez tarafından uluslar arası platforma taşınan ve hızla başarısı geniş kitlelere yayılan çalışmalara katılım ve destek sağlamaktayız.’ diyerek özellikle geleceğin genç girişimcileri ve genç işadamlarının yetişmesi ve kişisel gelişimlerinin desteklenmesi açısından üniversite öğrencilerine yönelik çalışmaların bu dönemde ağırlıklı olarak üzerinde durduklarını belirtti. 

rize-genc-musiad-kahvalti-3.jpg

Bütünü oluşturan her bir parçanın önemli olduğunu, yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesinde ve yapılacak programların belirlenmesinde üyelerin fikir ve beklentilerinin önemli olduğunu ifade eden Alemdaroğlu,  ‘Yeni üyelerimizle birlikte Gençlik Kurulu’nun kurucu üyelerinin birlikte bu etkinlikte buluş olması güzel bir tablo oluşturdu. Programımıza katılarak Gençlik Kurulu’na ve genç girişimcilere verdikleri destek için de MÜSİAD Rize Şube Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz.’ diyerek programa ilişkin değerlendirmede bulundu.

cem-temizel.20120325231556.jpgMÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel ise Gençlik Kurulu'nun düzenlemiş olduğu program dolayısıyla Başkan Alemdaroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Temizel, Gençlik Kurulu Üyelerinin Rize'de Müsiad Şubesi'nin temelini oluşturduğunu ve her geçen dönemde MÜSİAD Rize Yönetimine genç arkadaşları dahil ettiklerini açıkladı.

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Temizel, Genç Müsiad'dan ve Gençlik Kurulu'ndan 5 genç arkadaşın kendi yönetiminde bulunduğunu ifade ederek gençlere ve programa katılan üniversiteli öğrencilere Müsiad çatısı altında düzenlenen programlara katılmaları tavsiyesinde bulunarak bu programların genç işadamları ile geleceğin iş adamları olabilecek üniversiteliler için kaçınılmaz olduğunu vurguladı.

cem-temizel-esra-alemdaroglu.20120325231544.jpg

rize-genc-musiad-kahvalti-2.jpg

rize-genc-musiad-kahvalti-4.jpg

rize-genc-musiad-kahvalti-5.jpg