Rize Gençlik Merkezi Hukuk Kulübü Milletvekili Metin Külünk'ü Konuk Etti

Rize Gençlik Merkezi Hukuk Kulübü Milletvekili Metin Külünk'ü Konuk Etti
Rize Gençlik Merkezi Hukuk Kulübü üyesi gençler, İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ü konuk etti.

TÜMSİAD Rize Şubesince düznelenen konferansa katılmak üzere Rize’ye gelen Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Rize Gençlik Merkezi Hukuk Kulübü’nün konuğu oldu.

Rize Gençlik Merkezi Serenderinde gerçekleşen hasbihalde Milletvekili Metin Külünk, gençlere; 15 Temmuz gecesi yaşananları, 15 Temmuz olaylarının demokrasiye nasıl darbe vurmaya kalkıştığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile olayların seyrinin nasıl değiştiğinden bahsetti.

rize-genclik-merkezi-hukuk-kulubu-metin-kulunku-konuk-etti-(2).jpg

Ülke tarihine bakıldığına darbe girişimlerinin her dilimde var olduğu ve var olmaya da devam edeceğini kaydeden Külünk, gençlerin tüm bunlara karşı hazırlıklı ve uyanık olmaları gerektiğinden bahsetti. Külünk, gençlere Hz. Ali ve Hz. Ömer’i örnek almalarını tavsiye etti.

Kitap okumanın ve araştırmanın önemine dikkat çeken Külünk, “Kendinize bir hedef belirleyin ve o hedefe doğru emin adımlarla yürüyün örneğin ben 15 yaşımda ben bu dünyayı değiştireceğim demiştim, eskiden halktan gelen birinin bir milletvekili olması çok zordu ama günümüzde örneği karşınızda duruyor” şeklinde konuştu.

rize-genclik-merkezi-hukuk-kulubu-metin-kulunku-konuk-etti-(4).jpg

Rize Gençlik Merkezinde Hukuk Kulübü sorumlusu Gençlik Lideri Erdoğan İsren Aslan tarafından organize edilen programa Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Rize Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmakçı ve Hukuk Kulübü koordinatörü Ali İmran Büyük ile Hukuk Kulübü Üyesi gençler katıldı.

Program İl Müdürü Mustafa Çelik’in Milletvekili Metin Külünk’e yöresel çay bardağı takımı hediye etmesiyle sona erdi.

rize-genclik-merkezi-hukuk-kulubu-metin-kulunku-konuk-etti-(1).jpgrize-genclik-merkezi-hukuk-kulubu-metin-kulunku-konuk-etti-(6).jpgrize-genclik-merkezi-hukuk-kulubu-metin-kulunku-konuk-etti-(3).jpg