Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Çelik Müjdeledi !

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Çelik Müjdeledi !
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Kalkandere ilçesinde yapımı devam eden Kalkandere Futbol Sahası ve Sporcu Kamp Eğitim Merkezinin Eylül ayında tamamlanacağını söyledi.

Rize’nin Kalkandere ilçesinde yapımı devam eden futbol sahası ile  sporcu kamp eğitim merkezi inşaatını gezerek incelemelerde bulunan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, incelemeleri sonrasında Rize’ye ve Kalkandere’ye müjdeli haberi verdi. Çelik, inşaatın Eylül ayında sona ereceğini açıkladı.

kalkandere-futbol-sahasi-ve-sporcu-kamp-egitim-merkezi-(5).jpg

mustafa-celik-011.jpgGençlik ve Spor Bakanlığının 2014 yatırım programı içinde ihalesi yapılarak yapımına başlanan Kalkandere Futbol sahası tribün, aydınlatma ve 3 katlı  Sporcu Kamp Eğitim Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan İl Müdürü Çelik, inşaatın Eylül ayının sonunda yüklenici firma tarafından teslim edileceğini kaydetti.

Çelik, ayrıca, “Tesislerin artması ile Rize'de spor daha da güçlenecek. Tesisleri ilimize kazandıranlara Rize Gençliği olarak şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

kalkandere-futbol-sahasi-ve-sporcu-kamp-egitim-merkezi-(1).jpgkalkandere-futbol-sahasi-ve-sporcu-kamp-egitim-merkezi-(2).jpgkalkandere-futbol-sahasi-ve-sporcu-kamp-egitim-merkezi-(3).jpgkalkandere-futbol-sahasi-ve-sporcu-kamp-egitim-merkezi-(4).jpg

kalkandere-futbol-sahasi-ve-sporcu-kamp-egitim-merkezi-(6).jpg