Rize Günleri’nde 5 Şehidi Önce Rahmetle Andılar Ardından Konserlerle Andılar!

Rize Günleri’nde 5 Şehidi Önce Rahmetle Andılar Ardından Konserlerle Andılar!
RİDEF ve RİDEVA tarafından İstanbul’da düzenlenen 12. Rize Günleri, skandal bir şekle dönüştü. 5 şehidimizin olduğu bu günlerde programda konserler ve eğlence sınır tanımıyor.

Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde önceki gün teröristlerle girdikleri çatışmada 5 kahraman askerimiz şehit düştü. Dün İstanbul’da açılışı gerçekleştirilen 12. Rize Günleri’nde ise Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfı (RİDEVA) Başkanı Recep Albayrak ile İstanbul Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Başkanı Hasan Başça, açılış konuşmasında 5 şehidimize rahmet diledi. Bu konuşmalardan kısa bir süre sonra ise bizim söyleyecek söz bulamadığımız bir şekilde şehitlerimizi unutup konser düzenleyerek bir skandala imza attılar. Mustafa Gökay Ferah ile Resul Dindar konserlerine dur demeyen RİDEF ve RİDEVA yöneticileri, eğlenceye doymamış olacaklar ki programın 2. gününde İsmail Türüt, Semih Aytaç, İrfan Akgün ve Ahmet Ekşioğlu’nun da konserlerine de sessiz kaldılar.

ridef-ve-rideva-tarafindan-istanbulda-duzenlenen-12-rize-gunleri-5-sehidimizin-oldugu-bu-gunlerde-konserlerle-devam-ediyor-4.jpgridef-ve-rideva-tarafindan-istanbulda-duzenlenen-12-rize-gunleri-5-sehidimizin-oldugu-bu-gunlerde-konserlerle-devam-ediyor-6.jpgridef-ve-rideva-tarafindan-istanbulda-duzenlenen-12-rize-gunleri-5-sehidimizin-oldugu-bu-gunlerde-konserlerle-devam-ediyor-1.jpgridef-ve-rideva-tarafindan-istanbulda-duzenlenen-12-rize-gunleri-5-sehidimizin-oldugu-bu-gunlerde-konserlerle-devam-ediyor-7.jpgridef-ve-rideva-tarafindan-istanbulda-duzenlenen-12-rize-gunleri-5-sehidimizin-oldugu-bu-gunlerde-konserlerle-devam-ediyor-2.jpgridef-ve-rideva-tarafindan-istanbulda-duzenlenen-12-rize-gunleri-5-sehidimizin-oldugu-bu-gunlerde-konserlerle-devam-ediyor-3.jpg

 

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum