Rize Halkından Gül-Der'e Tam Destek

Rize Halkından Gül-Der'e Tam Destek
Rize halkı, GÜL-DER tarafından düzenlenen yardım kampanyasına tam destek verdi ve 2. yardım tırı yola çıktı.

Rize halkı, GÜL-DER tarafından düzenlenen yardım kampanyasına geçmişte olduğu gibi yine duyarsız kalmadı ve Suriye’de yaşanan savaştan kaçarak ülkemize sığınan mülteciler için düzenlenen kampanyaya tam destek verdi.

Rize'de çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Gül Yetiştiren İnsanlar Derneğinin destek verdiği “Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye” kampanyası çerçevesinde bir tır dolusu giyecek, ilaç ve gıdayı Hatay’daki mültecilere gönderildi.

rize-halkindan-gul-dere-tam-destek-1.jpg

Daha önce de Hatay’daki mülteciler için bir tır dolusu gıda ve giyecek yardımı düzenleyen ve benzeri çeşitli organizasyonlara da imza atan Gül Yetiştiren İnsanlar Derneği Yönetimi, bu çalışmaların duyarlı insanların desteği ile amacına ulaştığını belirtti ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Dünyanın dört bir tarafında zor durumda olanlara el uzatmak amacıyla 2007 yılında Rize’de kurulan Gül Yetiştiren İnsanlar Derneği, başarılı çalışmaları ile takdir toplamayı sürdürüyor. GÜL-DER yönetimi ayrıca, kurulduğu günden bu yana düzenlemiş olduğu yardım kampanyalarına destek veren kamu, kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerine ve kişilere teşekkür etti. Öte yandan, dernek tarafından bundan sonra da çeşitli organizasyonların düzenleneceği açıklandı.

“Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye” yardım kampanyasına destek vermek isteyenler için irtibat adresi: Atatürk cad. 1 Nolu Sağlık Ocağı Karşısı Kale Market Yanı. No:334 Merkez/Rize

rize-halkindan-gul-dere-tam-destek-2.jpg