Rize İHH'dan Rektör Karaman'a Ziyaret

Rize İHH'dan Rektör Karaman'a Ziyaret
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Rize Şube Başkanı Yusuf Korkmaz, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ı ziyaret etti.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Rize Şube Başkanı Yusuf Korkmaz ve vakıf üyeleri, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ı makamında ziyaret etti.

Görüşmede, İHH bünyesinde kurulan Rize Uluslararası Öğrenci Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Şube Başkanı Yusuf Korkmaz, deneğin amacının, üniversitede eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilere gerek maddi gerekse manevi yönden katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman ise, İHH Rize Şubesi’nin yapmış olduğu faaliyetleri takdirle karşıladığını belirtti.

Üniversite olarak, kısa süre önce hayata geçen Rize Uluslararası Öğrenci Derneği’ni çok anlamlı bir adım olarak gördüklerini ifade eden Rektör Karaman, derneğe destek vermeye hazır olduklarını kaydetti ve heyete bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

rize-ihhdan-rteu-rektoru-huseyin-karamana-ziyaret.jpg