Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nden aranan şahıslara yönelik operasyon

Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nden aranan şahıslara yönelik operasyon
Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 1 Aralık 2023-27 Aralık 2023 tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonlarda 84 şahıs yakalandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yakalanan şahıslardan 55'inin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu için cezaevine gönderildiği kaydedildi.

Cezaevine gönderilen şahıslardan 16'sının uyuşturucu madde ticareti yapma, kullanma, bulundurma gibi suçlardan, 4'ünün hırsızlık suçları ve 1'inin dolandırıcılık suçlarından aranma kaydı bulunduğu belirtilen açıklamada, "İlimizde huzur ve güven ortamının devamına yönelik suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir" denildi.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum