Rize İl Emniyet Müdürü Çakıcı'dan Teşekkür ve Davet

Rize İl Emniyet Müdürü Çakıcı'dan Teşekkür ve Davet
Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, terörle mücadelede Nusaybin'de Şehit düşen Özel Harekat Polisi Kürşat İnan için Mevlidi Şerif okutacaklarını açıkladı. Çakıcı, pazartesi günü Öğle Namazından önce okutulacak Mevlidi Şerife tüm halkımızı davet etti.

Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, terörle mücadelede Mardin Nusaybin'de Şehit düşen Rize İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Polisi Kürşat İnan ve tüm şehitlerimiz için Pazartesi günü Öğlen Namazından önce Şeyh Camiinde Mevlidi Şerif okutacaklarını açıkladı.

Çakıcı, ayrıca, Kürşat İnan'ın şehitlik mertebesine ulaşması nedeniyle Emniyet Teşkilatının acısını paylaşan bütün herkese teşekkürlerini ileterek, "Müdürlüğümüz kadrosunda görevliyken Mardin ili Nusaybin ilçesinde görevlendirilen Özel Harekat Polisi Kürşat İnan’ın 16.04.2016 tarihinde şehit olması münasebetiyle; bu büyük acımızda, bizzat gelerek taziyelerini sunan, bizleri yalnız bırakmayarak yakın ilgi ve alakalarını eksik etmeyen, aramak suretiyle ve mesaj göndererek acımızı paylaşan,
Başta Valimiz Sayın Ersin Yazıcı olmak üzere ,
Milletvekillerimiz Sayın Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak‘a,
Garnizon Komutanımız Semih Coşkun’a,
Adalet Komisyonu Başkanımız Bayram Kantık ve Cumhuriyet Başsavcımız Hüsnü Hakan Yağız'a, Ak Parti İl Başkanı Muhammet Avcı ve İl Genel Meclisi Başkanımız Mehmet Kazancı'ya
bütün yönetici, siyasi, STK mensubu, kamu görevlisi, basın ve medya çalışanları ile tüm Saygıdeğer Rizeli Hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Bu vesileyle Aziz Şehidimiz Polis Memuru Kürşat İnan ve Vatan ve Bayrak uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimiz adına 25.04.2016 Pazartesi günü öğlen namazından önce ilimiz Şeyh Camiinde Mevlid-i Şerif okutulacaktır.
Tüm halkımız davetlidir." dedi.