Rize İl Genel Meclis Başkanı Türüt, İmmün Plazma Bağışında Bulundu

Rize İl Genel Meclis Başkanı Türüt, İmmün Plazma Bağışında Bulundu
Rize’de koronavirüsü yenerek sağlığına kavuşan İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, immün plazma bağışında bulundu. 

Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, bir süre önce yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisi konularak tedavi altına alındı. Türüt, yakalandığı koronavirüsü tedaviyle yenmeyi başardı. Sağlığına kavuşan ve karantina sürecinin ardından görevine dönen İl Genel Meclis Başkanı Türüt, Türk Kızılay Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi’nde, immün plazma bağışında bulundu. 

Türüt, koronavirüs hastalığına yakalanan hastalara şifa olmak amacıyla immün plazma bağışında bulunduğunu ve hastalığı atlatan tüm herkesin aynı hassasiyeti göstermelerinin vicdani bir sorumluluk olduğunu kaydetti.

Kovid-19 pandemisinin bir an önce sona ermesi temennisinde bulunan Türüt, hastalığa bağlı olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ile yakınlarına sabırlar dileyip, tedavi altında bulunan bütün hastalara da acil şifalar temennisinde bulundu.

İmmün plazma bağışının ardından Türüt’e kan merkezi tarafından bağışçı plaketi takdim edildi.

rize-il-genel-meclis-baskani-ibrahim-turut,-immun-plazma-bagisinda-bulundu.jpgrize-il-genel-meclis-baskani-ibrahim-turut,-immun-plazma-bagisinda-bulundu-(3).jpgrize-il-genel-meclis-baskani-ibrahim-turut,-immun-plazma-bagisinda-bulundu-(1).jpgrize-il-genel-meclis-baskani-ibrahim-turut,-immun-plazma-bagisinda-bulundu-(2).jpgrize-il-genel-meclis-baskani-ibrahim-turut,-immun-plazma-bagisinda-bulundu-(4).jpg