Rize İl Genel Meclisine Başkanvekili Çorbacı Vekaleten Başkanlık Edecek

Rize İl Genel Meclisine Başkanvekili Çorbacı Vekaleten Başkanlık Edecek
Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt’ün görevinden istifa etmesi nedeniyle İl Genel Meclis Başkanlığını vekaleten Meclis Başkanvekili Rasim Çorbacı sürdürecek.

Rize İl Genel Meclisi tarihinde ilk kez bir Meclis Başkanı milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt’ün 28. Dönem Milletvekili seçiminde AK Parti’den aday adayı olmak için görevinden istifa etmesi nedeniyle boşalan Meclis Başkanlığı görevini İl Genel Meclisi Pazar İlçesi üyesi olan Meclis Başkanvekili Rasim Çorbacı vekaleten sürdürecek.

Rize İl Genel Meclisinin Nisan ayında yapacağı ilk toplantıda yeni meclis başkanını seçeceği öğrenildi.

Öte yandan Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt ile İl Genel Meclisi Üyesi Nuran Alim'in AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için görevlerinden istifa etmesi nedeniyle mecliste veda programı düzenlendi.

rize-il-genel-meclis-baskani-ibrahim-turutun-gorevinden-istifa-etmesi-nedeniyle-il-genel-meclis-baskanligini-vekaleten-meclis-baskanvekili-rasim-corbaci-surdurecek-2.jpgrize-il-genel-meclis-baskani-ibrahim-turutun-gorevinden-istifa-etmesi-nedeniyle-il-genel-meclis-baskanligini-vekaleten-meclis-baskanvekili-rasim-corbaci-surdurecek-3.jpgrize-il-genel-meclis-baskani-ibrahim-turutun-gorevinden-istifa-etmesi-nedeniyle-il-genel-meclis-baskanligini-vekaleten-meclis-baskanvekili-rasim-corbaci-surdurecek-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.