Rize İl Milli Eğitim Müdürü Emen: Rize’ye 250 Öğretmen Atanacak

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Emen: Rize’ye 250 Öğretmen Atanacak
Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, kente 250 öğretmen atamasının yapılacağını açıkladı.

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, yaptığı açıklamada il geneline 250 öğretmen atamasının yapılacağını kaydederek, “Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilimiz genelinde çeşitli branşlardan 250 öğretmen ataması yapılacağı duyurulmuştur. Başta Bakanımız Sayın Mahmut Özer olmak üzere emeği geçen tüm devlet büyüklerimize yürekten teşekkür ederiz.” dedi.

Atama ile ilgili olarak tercihlerin 2-6 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını kaydeden Emen, “Okul öncesi kademesinden lise kademesine kadar birçok farklı branştan 250 öğretmenimiz 2-6 Mayıs tarihleri arasında tercih yapacak ve 1 Eylül'den itibaren görevlerine başlayacaklar. 8 Mayıs'ta ilimizde tercihlerine göre atandıkları okullarda göreve başlayacak öğretmenlerimiz ile birlikte Rize Eğitim Ailesi çok daha güçlü olacaktır. Rize Eğitim Ailemize verilen bu büyük destekten dolayı başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer olmak üzere emeği geçen tüm devlet büyüklerimize yürekten teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.