Rize İl Özel İdaresi Personel Alacak

Rize İl Özel İdaresi Personel Alacak
Rize İl Özel İdaresi, 3 adet silindir operatörü alımı gerçekleştirecek.

Rize İl Özel İdaresi tarafından alımı yapılacak 3 adet silindir operatörü için başvurular, 22 Temmuz Cuma günü mesai bitimine kadar Özel İdare Personel Şube Müdürlüğüne yapılacak.

MÜRACAAT KOŞULLARI:

Silindir operatörlüğü belgesine sahip olmak.

G sınıfı sürücü ehliyetine sahip, aktif olarak araç kullanabilen.

Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin tam teşekküllü resmi sağlık kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak. (İş sözleşmesi safhasında kamu sağlık kurumlarından sağlık raporu istenecektir.)

Rize ili sınırları içerisinde 1 yıldır ikamet ettiğine dair E-Devlet sistemi üzerinden alınmış “Tarihçeli Yerleşim Yer Bilgileri Raporu" belgesi (İlan başlangıç tarihinden sonra ikametini il sınırları içine taşıyanların başvuruları kabul edilmeyecektir.)

İlan tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak (01/01/1982 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak.)

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Müracaatlar şahsen yapılacak olup

Diploma örneği, operatörlük sertifikası, ehliyet

Tarihçeli yerleşim yeri bilgileri raporu

1 adet fotoğraf

Adli sicil belgesi,

Askerlik terhis veya muaflık belgesi

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum