Rize İl Özel İdaresi'nin 2023 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi

Rize İl Özel İdaresi'nin 2023 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi
Rize İl Özel İdaresi'nin 2023 yılı faaliyet raporu, Vali İhsan Selim Baydaş'ın da katıldığı İl Genel Meclisi Mart ayı olağan toplantısında oy çokluğu ile kabul edildi.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş'ın katılımıyla gerçekleşen İl Genel Meclisi Mart ayı olağan toplantısının ikinci birleşiminde, Rize İl Özel İdaresi'nin 2023 yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Sabit Karafazlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Genel Sekreter Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

Genel Sekreter Yardımcısı Erol Bıyık tarafından sunulan 2023 yılı Faaliyet Raporu, meclis üyelerinin görüşlerinin ardından oylamaya sunuldu. Oylama sonucunda rapor oy çokluğu ile kabul edildi.

Rize İl Özel İdaresi 2023 Yılı Faaliyet Raporu'nun oy çokluğu ile kabul edilmesinin ardından İl Genel Meclisi Başkanı Sabit Karafazlı bir teşekkür konuşması yaptı.

Konuşmasında 2023 yılı Faaliyet Raporu'nun hazırlanması ve belirlenen hedeflerin sahaya yansıtılması hususunda büyük bir özveriyle emek sarf eden başta Genel Sekreter Ümit Hüseyin Sarı olmak üzere Genel Sekreter Yardımcılarına, İl Genel Meclisi Üyelerine ve tüm İl Özel İdare ekibine teşekkür etti.

Başkan Karafazlı, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi olarak büyük bir titizlikle sahada yer aldıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Mart ayı olağan toplantılarımızın tamamlanmasıyla geride bırakacağımız beş yıllık dönemde köylerimizdeki yaşam kalitesini arttırmak adına Valimizin öncülüğünde gerek İl Özel İdaresi ekibimiz gerekse İl Genel Meclisi Üyelerimizle oluşturduğumuz birlik ve beraberlik ortamının verdiği enerjiyle çalışmaya, üretmeye ve ilimize önemli hizmetler kazandırmaya devam ettik. Bu anlamda meclisimizle sürdürdüğü uyumlu çalışmalar ve ziyaretleri dolayısıyla Valimiz İhsan Selim Baydaş’a teşekkür ediyor, 31 Mart Yerel seçimlerinden sonra yeni oluşacak meclis grubumuzla da aynı birliktelik ruhuyla başarılı çalışmalarımızın devamını diliyorum.”

Vali Baydaş, il genel meclisi toplantısının ardından, İl Genel Meclisi Başkanı Sabit Karafazlı ile geçmiş dönemde İl Genel Meclis Başkanlığı yapmış olan Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Mehmet Kazancı, İbrahim Türüt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Genel Sekreter Yardımcıları, İl Genel Meclis üyeleri ve Birim Müdürleriyle yemek programında bir araya geldi. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Rize’de bulunan Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti de yemeğin son bölümüne katılarak il genel meclis üyelerine 5 yıllık çalımlarından dolayı teşekkür etti.

rize-il-ozel-idaresi-2023-yili-faaliyet-raporu-kabul-edildi-2.jpg

rize-il-ozel-idaresi-2023-yili-faaliyet-raporu-kabul-edildi-4.jpg

rize-il-ozel-idaresi-2023-yili-faaliyet-raporu-kabul-edildi-8.jpg

rize-il-ozel-idaresi-2023-yili-faaliyet-raporu-kabul-edildi-14.jpg

rize-il-ozel-idaresi-2023-yili-faaliyet-raporu-kabul-edildi-17.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum