Rize – İzmir Uçak Biletleri Satışa Çıktı

Rize – İzmir Uçak Biletleri Satışa Çıktı
Rize Artvin Havalimanı’ndan İzmir’e 18 Eylül’de karşılıklı olarak başlayacak olan direkt uçuşa ait biletler satışa çıktı. Pegasus Havayolları tarafından gerçekleştirilecek olan direkt uçuşa ait uçuş saati ve bilet fiyatı şu şekilde:

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin denize dolgu ikinci havalimanı olan Rize Artvin Havalimanından direkt uçuş yapılan il sayısı ile uçak seferlerinin arttırıldığı müjdesini vererek İstanbul ve Ankara’nın ardından İzmir’e de direkt uçuşların yapılacağını duyurmuştu.

Milletvekili Avcı’nın İzmir seferlerinin 18 Eylül’den itibaren haftada bir gün, 18 Ekim’den itibaren ise haftada 2 gün olacağını açıklamasının ardından Pegasus Havayolları’nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre İzmir’den Rize Artvin Havalimanı’na ilk uçuş 18 Eylül 2023 Pazartesi günü Saat: 11.00’de gerçekleşecek. İzmir’den kalkacak olan uçağın saat 12.55’te Rize – Artvin Havalimanına varması planlanırken, İzmir’den Rize’ye ilk direkt uçuşa ait bilet fiyatının 1.649 TL’den satışa sunulduğu bilgisine yer verildi.

Pegasus’un internet sitesindeki bir başka bilgiye göre ise Rize’den İzmir’e ilk direkt uçuş aynı gün saat: 13.30’da gerçekleştirilecek. Bu uçuşa ait biletler ise 1.650 TL’den satışa sunuldu.

rize-izmir-ucak-bilet-fiyati-belli-oldu.jpg

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
18 Yorum