Rize İzmir Uçuş Hasreti Sona Erdi. Gözler Bursa, Antalya Diyarbakır’da

Rize İzmir Uçuş Hasreti Sona Erdi. Gözler Bursa, Antalya Diyarbakır’da
Rize Artvin Havalimanı’na İstanbul ve Ankara’nın ardından direkt uçuş seferi İzmir’den bugün başladı. Haftada 1 gün başlayan karşılıklı uçuşlar Ekim 18’den itibaren haftada 2 güne çıkacak.

Pegasus Hava Yolları tarafından İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan Rize-Artvin Havalimanı’na karşılıklı ilk uçuşlar bugün başlatıldı. Her iki yönden de biletlere yoğun talep olurken hem Rize’den hem İzmir’de kalkan uçak 184’er tam yolcu kapasitesi ile ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

Türkiye'nin deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen 2. havalimanı olma özelliğindeki Rize Artvin Havalimanı’na İstanbul ve Ankara’dan sonra ilk direkt yurt içi seferi İzmir’den yapıldı.

Pegasus Hava Yolları tarafından İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan Rize Artvin Havalimanı’na haftada 1 gün karşılıklı direkt uçuş gerçekleştirilecek.

18 Ekim 2023 tarihinden itibaren ise İzmir - Rize uçuşları haftada 2’ye çıkarılacak. İzmir direkt uçuşlarının başlamasının ardından gözler Bursa, Antalya, Adana ve Diyarbakır’a çevrildi. Vatandaşlar bu illerden de direkt uçuşların bir an önce başlatılmasını bekliyor.

pegasus-hava-yollari-izmir-adnan-menderes-havalimanindan-rize-artvin-havalimanina-karsilikli-ilk-ucuslara-bugun-basladi-ilk-ucuslar-184-tam-yolcu-kapasitesi-ile-gerceklesti-2.jpg

pegasus-hava-yollari-izmir-adnan-menderes-havalimanindan-rize-artvin-havalimanina-karsilikli-ilk-ucuslara-bugun-basladi-ilk-ucuslar-184-tam-yolcu-kapasitesi-ile-gerceklesti-1.jpg

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17 Yorum