Rize Kaçan 3 Puana Yanıyor

Rize Kaçan 3 Puana Yanıyor
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan. Boluspor karşılaşması sonrası "3 puan alsaydık tesadüf olmazdı" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan Bolu deplasmanında kazabilecek pozisyonlar yakaladıklarını söyleyerek, alınan bir puandan memnun olduğunu belirtti.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan Bolu deplasmanında kazabilecek pozisyonlar yakaladıklarını söyleyerek, "Zorlu bir deplasmandan 1 puan aldığımız için mutluyuz. Oyunun geneline baktığımızda galip gelebilirdik. 10 kişi kaldıktan sonra yine mücadelemizi sürdürdük. Yakaladığımız pozisyonları gole çevirebilsek 3 puanı almamız hiç tesadüf olmazdı. Ama kaybetmemek de önemli. Oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.

BOLUSPOR CEPHESİ

Sahasında Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalan Boluspor şampiyonluk ümidini yitirmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Karşılaşma sonrası konuşan Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş, "Ne diyeceğimi bilmiyorum. Geride kalan 5 haftada 15 puan almak istiyorduk. Ancak bütün ümitlerimizi yitirdik. 90 dakika mücadele eden, gol arayan bizdik. Ancak galibiyet golünü bulamadık. Taraftarlarımızı yine çok üzdük. Onlar bunu hak etmiyorlar. Ama söyleyecek fazla birşey kalmadı. Biz ilk ikiden olmasa bile play-off'lardan bu takımı Süper Lige çıkartmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Boluspor'un tecrübeli kaptanı Burak Akdiş de play-off'lara kalarak takımı Süper Lige çıkartmak için mücadele edeceklerini söyleyerek, "Artık bütün umutlarımızı yitirdik. Kazansaydık herşey daha güzel olacaktı. Fazla söylenecek birşey yok. Biz artık bu takımı play-off'lardan Süper Lige çıkartmak içn elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Boluspor'un tecrübeli kalecilerinden Atacan Öztürk ise karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:
"Gerçekten şanssız bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Sürekli sakatlıklarla boğuştuk. Yine bugün sakat ve cezalılarımız oldu. Bundan sonra amacımız bu takımı play-off'a çıkartmak."