Rize Karatesine 3 Yeni Antrenör

Rize Karatesine 3 Yeni Antrenör
Adana'daki 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük kursuna katılan Rizeli sporcular, sınavda başarılı olarak yardımcı Antrenör olmaya hak kazandı.

13-26 Temmuz 2012 tarihleri arasında Adana ilinde yapılan Karate 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursuna katılan ilimiz sporcularından Yeşim Yücel, Taha Kazdal ve Mubin Mengene, 14 günlük derslerin ardından yapılan sınavlarda başarılı olarak Antrenör olmaya hak kazandı.

14 yıldır Karate sporu ile hayatlarına yol veren sporcular bundan sonraki süreçte Antrenörlük belgeleri ile gençlere en iyi hizmeti vermeyi planladıklarını söylediler.

yesim-yucel-taha-kazdal-mubin-mengene-rize.jpg

Rize iline kazandırılan üç genç antrenörün başarısından oldukça memnun olduğunu dile getiren Karate Hocası Ali Rıza Peçe, yaptığı açıklamada "Yıllarca verilen emeğin meyvelerini bu genç arkadaşlarımız şimdi toplamaya başladılar. Antrenörlük belgesini alan arkadaşlarım inanıyorum ki Rize ilinde genç nesillere Karate sporunu tanıtarak ve sevdirerek bir çok başarıya imza atacaklardır. Hocaları olarak hepsini kutluyorum" diye konuştu.