Rize Komutanını Özleyecek

Rize Komutanını Özleyecek
Rize'de başarılı çalışmalara imza atan ve halkın sevgisini kazanan Jandarma Albay Turhan Talu, Rize'ye veda etmeye hazırlanırken Rizeliler başarılı komutanlarını özleyecek...

3 Yıl önce Rize İl jandarma Alay Komutanı olarak Rize'ye atanan ve 3 yıl boyunca yaptığı başarılı çalışmalar ile Rize’nin sevgisini kazanan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turan Talu, Rize'de halkın sevgisinin yanı sıra bürokrat ve basın mensuplarının da taktirini kazanmıştı. Yaptığı başarılı çalışmalar ile 7'den 70'e herkesin gönlünü kazanan Turan Talu görev süresini tamamlıyor.

turhan-talu-rize-garnizon-komutani-1.jpg

Albay Talu 3 yıl önce Rize'ye gelmeden önce Rize'de alay komutanı döneminde yurt dışından kaçak olarak getirilen sigaralardan 750 paket yakalanırken Albay Turan Talu döneminde ise rekor sayılabilecek 630 bin paket sigara ve çok sayıda kaçak eşya ele geçirildi. Görevinden taviz vermeyen Alay Komutanı Talu sürekli halkın içine girerek halkın sempatisini kazanmıştı.

turhan-talu-rize-garnizon-komutani-2.jpg

Rize'den ayrılacak Alay Komutanı Talu'nun yerine ise Niğde Garnizon Komutanlığı'ndan Rize Garnizon Komutanlığı'na  atanan  Jandarma Albay İsmet Cansaran görev yapacak. Cansaran, Rize'deki görevine Ağustos ayı içerisinde yapılacak YAŞ toplantısı sonrası başlayacak.

İLGİLİ HABERİMİZ

Albay Talu Rize'den Ayrılıyor