Rize Kupayı Önemsemiyor!

Rize Kupayı Önemsemiyor!
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı için Kayseri'ye gitti.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, kafilenin Kayseri'ye hareket etmesinden önce yaptığı açıklamada kupa maçında as oyuncuları dinlendireceğini ve yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkacaklarını belirtti. Kayıhan  daha önce forma şansı bulamayan oyuncuların bu maçta kendilerine verilen bu şansı değerlendireceklerine inandığını belirtti.

Kulüp basın sözcüsü Cengiz Mataracı, yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor ile kupada yapacakları maç için Rize'deki hazırlıklarını tamamladıklarını ve takımın Kayseri'ye gittiğini söyledi.

Kayseri Erciyesspor ile ligde sahalarında yaptıkları maçtan son dakikada yedikleri gol nedeniyle beraberlikle ayrıldıklarını anımsatan Mataracı, ''Rakibimizi ligde yenemedik, kupada yenerek turu geçmek istiyoruz. Maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Futbolcularımız bu inançla sahaya çıkacak'' dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan ise lig maçında oynayan bazı futbolcuları kupa maçında dinlendireceğini belirterek, ''Benim için bütün futbolcularım aynı değerde. Bu nedenle kupa maçında şu ana kadar fazla şans bulamayan futbolcularımı oynatacağım. Kupa maçında şans bulan oyuncularımın bu şansı iyi değerlendireceğine inanıyorum'' diye konuştu.