Rize, Kurtuluşunun 101. Yılında

Rize, Kurtuluşunun 101. Yılında
Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü coşkuyla kutlanıyor.

Törene; Rize Valiliği tören alanında Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl protokolu vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Kutlama, Atatürk Anıtı´na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Kutlamalar, Sahilde Şehitlere saygı yürüyüşü ve İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenecek programla devam edecek.

rize-dusman-isgalinden-kurtulusunun-101.-yil-donumunu-coskuyla-kutluyor-(1).jpgrize-dusman-isgalinden-kurtulusunun-101.-yil-donumunu-coskuyla-kutluyor-(2).jpgrize-dusman-isgalinden-kurtulusunun-101.-yil-donumunu-coskuyla-kutluyor-(3).jpgrize-dusman-isgalinden-kurtulusunun-101.-yil-donumunu-coskuyla-kutluyor-(4).jpgrize-dusman-isgalinden-kurtulusunun-101.-yil-donumunu-coskuyla-kutluyor-(5).jpgrize-dusman-isgalinden-kurtulusunun-101.-yil-donumunu-coskuyla-kutluyor-(6).jpgrize-dusman-isgalinden-kurtulusunun-101.-yil-donumunu-coskuyla-kutluyor-(7).jpgrize-dusman-isgalinden-kurtulusunun-101.-yil-donumunu-coskuyla-kutluyor-(8).jpgrize-dusman-isgalinden-kurtulusunun-101.-yil-donumunu-coskuyla-kutluyor-(9).jpgrize-dusman-isgalinden-kurtulusunun-101.-yil-donumunu-coskuyla-kutluyor-(10).jpgrize-dusman-isgalinden-kurtulusunun-101.-yil-donumunu-coskuyla-kutluyor-(11).jpg