Rize Maçı Yarıda Kaldı

Rize Maçı Yarıda Kaldı
Çaykur Rizespor'un Bolu'da oynadığı 3. hazırlık karşılaşması yarıda kaldı.

Yeni sezon öncesi 2. etap hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Yeşil Mavililer, burada oynadığı 3. hazırlık karşılaşmasını tamamlayamadı. Dün gündüz bölümünde Gürcistan'ın Wit Georgia Tbilisi takımı ile golsüz berabere kalan Yeşil Mavililer, Azeri takımı Azal PFK ile akşam oynadığı karşılaşmayı rakip takımın sert oyunu nedeniyle tamamlayamadı. Yeşil Mavili yönetim karşılaşmanın tamamlanmasına 20 dakika kala takımı sahadan çekti.

Bolu'da bir otelde yeni sezon hazırlık çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, dün akşam burada Azeri Azal PFK takımı ile bir hazırlık maçı oynadı. Karşılaşmanın ilk yarısını Jallow'un kaydettiği golle 1-0 önde tamamlayan Yeşil Mavililer ilk yarıda bu skoru korudu. Karşılamanın bir hazırlık mücadelesi olmasına karşı rakip takımın sert oyunu tercih etmesi karşılaşmada zaman zaman tansiyonun yükselmesine neden oldu. Müsabakanın tamamlanmasına 20 dakika kala karşılaşmanın 70. dakikasında Cumali'ye arkadan yapılan sert müdahale sonrası Yeşil Mavililerin kenar yönetiminin tepkisini çekti. Bu posizyon sonrası oyuncusunun haklı olduğunu iddia ederek takımının oyununu savunan ve centilmenlik dışı hareketler sergileyen Azal Kulubü Başkanı sahada tansiyonun yükselmesine neden oldu.

Çaykur Rizespor yöneticileri yaşanan bu gelişmeler sonrası olayların büyümemesi için takımı sahadan çekti ve karşılaşma 70. dakikada yarıda kaldı.