Rize Merkez İlçe Başkanı AK, "Daha Güçlü Bir Kalp İçin, Daha Çok Yürü"

Rize Merkez İlçe Başkanı AK, "Daha Güçlü Bir Kalp İçin, Daha Çok Yürü"
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Kalp Sağlığı Haftası nedeniyle pandemi tedbirleri nedeniyle beraberindeki az sayıdaki parti yöneticisi ile “Daha güçlü bir kalp için, daha çok yürü” sloganıyla yürüyüş gerçekleştirdi.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Kadın Kolları Genel Merkez MKYK üyesi Nuran Alim, İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kalp Sağlığı Haftası münasebetiyle “Daha güçlü bir kalp için, daha çok yürü” sloganıyla yürüyüş gerçekleştirdi.

Başkan Ak, etkinlikle alakalı olarak “’Halk içinde mûteber bir nesne yok devlet gibi olmaya devlet cihân da bir nefes sıhhât gibi.’ Bu pandemi dönemi bize gösterdi ki sağlık en büyük nimetimiz. Bize emanet edilen bu bedeni bizde en iyi şekilde korumalıyız. İçinde bulunduğumuz haftanın Kalp Sağlığı Haftası olması münasebetiyle ekibimizle birlikte Pandemi kuralları hassasiyetiyle ‘Daha güçlü bir kalp için, daha çok yürü’ sloganıyla yürüyüşümüzü gerçekleştirerek, insan sağlığının temeli olan kalp sağlığına dikkat çekmek istedik. Uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmek istiyorsak, sağlığımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Kalp sağlığını korumada fiziksel aktivitenin yararları, özellikle yürüyüş yapmanın etkili olması konusunda toplum bilinci oluşturmada ön ayak olmak istedik. Kalp hastalıkları gibi bir çok hastalıktan korunmanın yolu fiziksel aktiviteyi yaşamımızın bir parçası haline getirmektir. Eldeki imkanlar doğrultusunda daha fazla hareket ederek, sağlık anlamında yaşantımızı daha kaliteli hale getirebiliriz. İnşallah alınan bütün tedbirler ve halkımızın da tedbirlere riayet göstermesi neticesinde şu an yükselişte olan tablo yeniden alt seviyelere inecektir. Tüm dünyayı etkisi altına alan bu salgın sürecinin tüm izlerinin silinmesini temenni ediyoruz. Maske, mesafe, hijyen kuralları ve aşı ile inşallah vatandaşlarımızla birlikte yeniden özlenen zamanlara geri döneceğiz. Bu süreci hep birlikte başarılı bir şekilde yöneterek, salgından kurtulmak hepimizin tek temennisi. Bu arada bizler için her türlü koşulda gece gündüz demeden çalışan fedakar sağlık ordumuza da emekleri için minnettarız.” dedi.

Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ve beraberindeki ekip yürüyüş etkinliğinden sonra Amatör Futbol sahasına giderek, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Çelik ile birlikte sahada incelemelerde bulundu.

ak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-burak-aktan-kalp-sagligi-haftasinda-daha-guclu-bir-kalp-icin,-daha-cok-yuruyusu-(1).jpgak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-burak-aktan-kalp-sagligi-haftasinda-daha-guclu-bir-kalp-icin,-daha-cok-yuruyusu-(2).jpgak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-burak-aktan-kalp-sagligi-haftasinda-daha-guclu-bir-kalp-icin,-daha-cok-yuruyusu-(3).jpgak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-burak-aktan-kalp-sagligi-haftasinda-daha-guclu-bir-kalp-icin,-daha-cok-yuruyusu-(4).jpgak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-burak-aktan-kalp-sagligi-haftasinda-daha-guclu-bir-kalp-icin,-daha-cok-yuruyusu-(5).jpgak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-burak-aktan-kalp-sagligi-haftasinda-daha-guclu-bir-kalp-icin,-daha-cok-yuruyusu-(6).jpgak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-burak-aktan-kalp-sagligi-haftasinda-daha-guclu-bir-kalp-icin,-daha-cok-yuruyusu-(7).jpgak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-burak-aktan-kalp-sagligi-haftasinda-daha-guclu-bir-kalp-icin,-daha-cok-yuruyusu-(8).jpgak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-burak-aktan-kalp-sagligi-haftasinda-daha-guclu-bir-kalp-icin,-daha-cok-yuruyusu-(10).jpgak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-burak-aktan-kalp-sagligi-haftasinda-daha-guclu-bir-kalp-icin,-daha-cok-yuruyusu-(9).jpg