Rize Meydan Kafe Vatandaşların Hizmetinde

Rize Meydan Kafe Vatandaşların Hizmetinde
Rize Belediyesi tarafından kent merkezinde yapılan sosyal tesis (Rize Meydan Kafe) vatandaşların kullanımına açıldı.

Rize Belediyesi, kentte yapımına devam ettiği sosyal tesislere bir yenisini daha ekledi. Rize Belediyesi, Rize Kalesi Sosyal Tesisleri ve sahil dolgu alanındaki Mesut Yılmaz Tesisleri ile Gündoğdu’daki Doğu Park Tesisine ilave olarak Portakallık Tesisleri, Alipaşa Sosyal Tesisi, Isırlık Tabiat Parkı’nın ardından kent merkezinde yapılan Meydan Sosyal Tesisi de vatandaşların hizmetine sundu. Belediye tarafından yapımı devam eden Deniz Feneri Sosyal Tesisinin de kısa süre sonra hizmete girmesi bekleniyor.

Kent merkezinde yapımı tamamlanan ve vatandaşların hizmetine açılan Meydan Kafe, diğer sosyal tesislerde olduğu gibi Rize Belediyesi tarafından işletiliyor. Kafe içerisinde yer alan ÇAYKUR çay satış mağazası da Rize Belediyesi ile ÇAYKUR arasında yapılan protokolle Rize Belediyesi tarafından işletiliyor.

Sıcak ve soğuk içecek çeşitleriyle, meyve suyundan tatlısına, pastasından atıştırmalığa zengin bir menüsü bulunan kafe, 08.00 ile 23.00 saatleri arasında vatandaşlara hizmet veriyor. Meydan Kafe 2 kat ve teras balkon olarak aynı anda yaklaşık 500 kişiye hizmet veriyor.

Vatandaşlar, Rize simidi, Rize kavurması, kaşar, zeytin ve 1 adet fincan çaydan oluşan kahvaltıyı günün her saatinde yeme fırsatına sahipken kahvaltı ücreti 75 lira olarak belirlendi. İlerleyen günlerde kahvaltı içeriğinde değişikliğe gidilmesi ve vatandaşların yemeyi arzu ettiği ürünlere göre kahvaltıya ücret ödemesi şeklinde düzenlemeye gidilmesi bekleniyor.

Meydan Kafedeki bazı fiyatlar şöyle:

Çay: 5 TL

Kahveci Çayı: 4 TL

Yeşil Çay: 30 TL

Fincan Çay: 10 TL

Ada çayı – Kış çayı – Rezene çayı – Yaseminli çay – ıhlamur çayı – Papatya çayı ve Elma çayı : 30 TL

Türk kahvesi: 25 TL

Sütlü Türk kahvesi – Damla sakızlı Türk kahvesi – Menengiç kahvesi – Double Türk kahvesi: 30 TL

Espresso: 30 TL

Filtre kahve: 35 TL

Filtre kahve sütlü: 45 TL

Dibek kahvesi – cafe latte – cappucino – ıce latte: 40 TL

Sıcak çikolata – Sahlep: 40 TL

Soğuk çikolata: 45 TL

Kaşarlı tost – sucuklu tost: 40 TL

Kavurma ve kaşar peynirli Meydan Tost: 55 TL

Kurabiye: 25 TL

Enişte lokumu: 20 TL

Sütlaç – Pepeçura : 40 TL

Magnolia – Suffle – Tramisu – Profiterol – Cheescake: 60 TL

Marlenka ball cake: 90 TL

Meydan Kafenin menüsünü ve tüm fiyatlarını görmek için tıklayınız.

rize-belediyesi-tarafindan-kent-merkezinde-yapilan-sosyal-tesis-rize-meydan-kafe-vatandaslarin-kullanimina-acildi-1.jpgrize-belediyesi-tarafindan-kent-merkezinde-yapilan-sosyal-tesis-rize-meydan-kafe-vatandaslarin-kullanimina-acildi.jpgrize-belediyesi-tarafindan-kent-merkezinde-yapilan-sosyal-tesis-rize-meydan-kafe-vatandaslarin-kullanimina-acildi-14.jpgrize-belediyesi-tarafindan-kent-merkezinde-yapilan-sosyal-tesis-rize-meydan-kafe-vatandaslarin-kullanimina-acildi-9.jpgrize-belediyesi-tarafindan-kent-merkezinde-yapilan-sosyal-tesis-rize-meydan-kafe-vatandaslarin-kullanimina-acildi-3.jpgrize-belediyesi-tarafindan-kent-merkezinde-yapilan-sosyal-tesis-rize-meydan-kafe-vatandaslarin-kullanimina-acildi-11.jpgrize-belediyesi-tarafindan-kent-merkezinde-yapilan-sosyal-tesis-rize-meydan-kafe-vatandaslarin-kullanimina-acildi-12.jpgrize-belediyesi-tarafindan-kent-merkezinde-yapilan-sosyal-tesis-rize-meydan-kafe-vatandaslarin-kullanimina-acildi-13.jpgrize-belediyesi-tarafindan-kent-merkezinde-yapilan-sosyal-tesis-rize-meydan-kafe-vatandaslarin-kullanimina-acildi-15.jpgrize-belediyesi-tarafindan-kent-merkezinde-yapilan-sosyal-tesis-rize-meydan-kafe-vatandaslarin-kullanimina-acildi-16.jpgrize-belediyesi-tarafindan-kent-merkezinde-yapilan-sosyal-tesis-rize-meydan-kafe-vatandaslarin-kullanimina-acildi-17.jpgrize-belediyesi-tarafindan-kent-merkezinde-yapilan-sosyal-tesis-rize-meydan-kafe-vatandaslarin-kullanimina-acildi-6.jpgrize-belediyesi-tarafindan-kent-merkezinde-yapilan-sosyal-tesis-rize-meydan-kafe-vatandaslarin-kullanimina-acildi-5.jpgrize-belediyesi-tarafindan-kent-merkezinde-yapilan-sosyal-tesis-rize-meydan-kafe-vatandaslarin-kullanimina-acildi-4.jpgrize-belediyesi-tarafindan-kent-merkezinde-yapilan-sosyal-tesis-rize-meydan-kafe-vatandaslarin-kullanimina-acildi-7.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
74 Yorum