Rize Meydanı Mitinge Hazır

Rize Meydanı Mitinge Hazır
Ak Parti Rize İl Başkanlığı, Başbakan Erdoğan’ın mitingi öncesi Cumhuriyet Meydanını mitinge hazırlıyor.

30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler dolayısıyla bugün (Cuma günü) saat:13.00’da Rize Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi öncesi Ak Parti Rize İl Başkanlığı gece saatlerinde meydanı süsledi.

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’ın da İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte çalışmaları bizzat takip ettiği  meydandaki çalışmaları ayrıca Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve  Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Yazıcı ve ekibi de takip etti.

rize-mitinge-hazirlaniyor-51.jpg

ak-rize-foto.jpg

“CHP’nin Yolsuzluk Galerisi” pankartı ve “Kılıçdaroğlu Zaman’ı Milletin Hali” pankartı ile Zaman Gazetesi üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na göndermelerde bulunan pankartlarla süslenen meydanda en dikkat çekici pankartlardan bir tanesi de üzerine “Hoş Geldin Evladi” yazısı bulunan Başbakan Erdoğan’ın Merhume Annesi Tenzile Erdoğan ile  çekilmiş fotoğrafıydı. Meydanda ayrıca dikkat çeken bir başka pankart ise Bediüzzaman Said Nursi’nin silüetinin yer aldığı Muddessir Süresi’nin 7. Ayeti “Rabbin için sabret” sözlerine yer verilmesiydi.

rize-mitinge-hazirlaniyor-55.jpg

rize-mitinge-hazirlaniyor-44.jpg

Meydanda çalışmalarını sürdüren gençler pankartları hazırlarken diğer grup ise pankartlar arasında yer alan Türk Bayrağı’nın yerde sürüklenmemesi için ellerinde tutması oldu. Gençlerin Türk Bayrağı hassasiyeti Başbakan Erdoğan’ın Türk Bayrağına olan hassasiyetini ve Türk Bayrağının üzerine basmamak için eğilip bayrağı yerden aldığı görüntüleri hatırlattı.

rize-mitinge-hazirlaniyor-24.jpg

Öte yandan sabah 10.00 sıralarında Artvin Mitingi için helikopterle Rize’den Artvin’e geçecek olan Başbakan Erdoğan’ın Artvin Mitingi 10.30’da başlayacak.

Cuma Namazını Artvin’de eda etmesi beklenen Erdoğan, namaz sonrası helikopterle Rize’ye gelerek 13.00’daki Rize Cumhuriyet Meydanındaki mitinge katılacak.

Başbakan Erdoğan, Rize Mitinginden sonra 15.30’da Erzurum’da düzenlenecek mitinge katılmak üzere Rize’den ayrılacak.

Başbakan Erdoğan’ın Rize’de düzenleyeceği mitinge havanın açık olması halinde 30 bin dolayında kişinin katılması beklenirken, havanın yağışlı olması halinde ise bu sayının 15 bin civarında olması bekleniyor.

rize-mitinge-hazirlaniyor-40.jpg

rize-mitinge-hazirlaniyor-31.jpg

kasap.20140321084120.jpg