Rize Milletvekili Avcı’dan STK Ziyaretleri

Rize Milletvekili Avcı’dan STK Ziyaretleri
AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, TBMM’deki yoğun bütçe görüşmelerinin sona ermesinin ardından memleketi Rize’ye gelerek çeşitli programlar gerçekleştirdi. Milletvekili Avcı, beraberindeki İl Başkan Yardımcıları Kenan Yelkenci, Şaban Turgut ve Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse ile birlikte STK ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Avcı, bütçe görüşmeleri ve teşkilat başkanlığındaki seçim çalışmaları dolayısıyla yoğun bir gündem içinde olduklarını belirterek, fırsat bulduğu ilk anda memleketi Rize’ye gelerek hemşehrileriyle bir arada olmaya çalıştığını ifade etti. Rize’deki çeşitli STK’ları ziyaret ederek istişarelerde bulunan Avcı, Rize’deki projelerin son durumu hakkında bilgiler verdi.

Milletvekili Avcı, programı kapsamında ilk olarak Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Hasan Kasap ve yöneticileriyle bir araya gelen Avcı, daha sonra Rize Baro Başkanı Avukat Ümit Peçe’yi ziyaret etti. Peçe’ye hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar dileyen Milletvekili Avcı, bir diğer ziyaretini ise Öz Gıda İş Sendikasına yaptı. Öz Gıda İş Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanı Sultan Murat Karadağ ve yönetimiyle bir araya geldi. Çay ve ÇAYKUR’la ilgili konular hakkında sohbet ettiler. Daha sonra İstanbul Rize Dernekler Federasyonu Başkan ve yöneticileriyle il başkanlığında bir araya gelen Avcı son olarak ise Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına atanan Mehmet Akif Zerdeci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ak-parti-teskilat-baskan-yardimcisi-rize-milletvekili-muhammed-avci,-sivil-toplum-kuruluslarina-ziyaretler-gerceklestirdi-(5).jpgak-parti-teskilat-baskan-yardimcisi-rize-milletvekili-muhammed-avci,-sivil-toplum-kuruluslarina-ziyaretler-gerceklestirdi-(1).jpgak-parti-teskilat-baskan-yardimcisi-rize-milletvekili-muhammed-avci,-sivil-toplum-kuruluslarina-ziyaretler-gerceklestirdi-(4).jpgak-parti-teskilat-baskan-yardimcisi-rize-milletvekili-muhammed-avci,-sivil-toplum-kuruluslarina-ziyaretler-gerceklestirdi-(3).jpgak-parti-teskilat-baskan-yardimcisi-rize-milletvekili-muhammed-avci,-sivil-toplum-kuruluslarina-ziyaretler-gerceklestirdi-(10).jpgak-parti-teskilat-baskan-yardimcisi-rize-milletvekili-muhammed-avci,-sivil-toplum-kuruluslarina-ziyaretler-gerceklestirdi-(2).jpgak-parti-teskilat-baskan-yardimcisi-rize-milletvekili-muhammed-avci,-sivil-toplum-kuruluslarina-ziyaretler-gerceklestirdi-(8).jpgak-parti-teskilat-baskan-yardimcisi-rize-milletvekili-muhammed-avci,-sivil-toplum-kuruluslarina-ziyaretler-gerceklestirdi-(9).jpgak-parti-teskilat-baskan-yardimcisi-rize-milletvekili-muhammed-avci,-sivil-toplum-kuruluslarina-ziyaretler-gerceklestirdi-(6).jpgak-parti-teskilat-baskan-yardimcisi-rize-milletvekili-muhammed-avci,-sivil-toplum-kuruluslarina-ziyaretler-gerceklestirdi-(7).jpg