Rize Milletvekilleri Merkez İlçe ile Bir Araya Geldi

Rize Milletvekilleri Merkez İlçe ile Bir Araya Geldi
AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Osman Aşkın Bak AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve 1 Kasım Milletvekili seçimlerinde Sonuç alım sisteminde görev alan ekiple bir araya geldi.

Milletvekillerine İl Başkan yardımcıları,Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız,Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar eşlik etti.

Gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, toplantıya katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Türüt, "Biz vazifemizi yaptık Allah’ın izniyle vekillerimizi Ankara’ya şerefli Ak Parti teşkilatları olarak gönderiyoruz. Hepinize emeğiniz için tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

image-267.jpeg

"Hamdolsun kavli dua ile fiili dua birleşti. Mevlam bu sonucu bize nasip etti"

Başkan Türüt’ün ardından Milletvekili Ayar bir konuşma yaparak, "Hamdolsun kavli dua ile fiili dua birleşti. Mevlam bu sonucu bize nasip etti. Üç milletvekili ama beş olsa beş milletvekili olacaktı. İşte bunu azimli karalı samimi duruşumuz gerçekleştirdi. Övünmek bizim şiarımızda yoktur.İnşallah önümüzdeki yıllarda daha yukarılara taşımanın hep beraber yollarını arayacağız. Duaları kavli ve fiili olarak biraz daha artırdığımız takdirde inşallah sonuçlar daha güzel olacak. Ben hepinize yürekten teşekkür ediyorum gönlünüze emeğinize sağlık” dedi.

image-269.jpeg

"Rize dedi ki biz Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyoruz"

Osman Aşkın Bak ise konuşmasında "Rize’de yazılan destan gerçekten tüm Türkiye’nin okuduğu bir destan. Türkiye birincisi olan üst üste birinciliği kimseye kaptırmayan bir teşkilat olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Bizde sizlerle seçim kampanyasında sahada yoğun bir şekilde çalıştık. Bu seçimde Ak Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a diz çöktürmek istiyorlardı yedi düvel bir araya geldi ama aziz milletimiz onlara gereken cevabı sandıklarda verdi ve Rize içinde  özel olan burası Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi ve Rizeli hemşerilerimiz bunu sandıklardan gösterdi. Rize dedi ki biz Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyoruz,biz ülkemizi çok seviyoruz ve biz bu güçlü ülkede yaşamak istiyoruz emeği geçen herkese sonuçların hızlı bir şekilde genel merkeze ulaşmasında teşkilatın her kademesinde görev alan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

image-270.jpeg

"Bu başarı hepimizindir. Bu başarı AK Parti ailesinindir"

Son olarak konuşan Hasan Karal ise konuşmasında "Değerli kardeşlerim, çok büyük bir zafer elde ettik, büyük bir başarı elde ettik. Bu başarı hepimizindir. Bu başarı AK Parti ailesinindir. Bu başarıyı hepimiz beraber çalışarak kollektif bir amaç içerisinde elde ettik. Başarıyı elde etmek içerisinde ben inanıyorum ki iki konuyu ön plana çıkardık. Teşkilatlarımızda bunlardan biri samimiyetimiz öbürü de sevgimiz. samimiyetimiz davamıza karşıdır inanmış olduğumuz değeri hakim kılma davamıza karşıdır. İkincisi sevgide birbirimize karşıdır samimiyetimizi ve sevgimizi ihmal etmediğimiz ölçüde biz her zaman başarılı olacağız. İnşallah bundan sonraki süreçte de aynı duygu içinde teşkilatımızın her kademesinde görev yapan kardeşlerim olarak il başkanımızdan sandık kurulu başkanımıza köy ve mahalle başkanımıza kadar her bir kardeşimin davasına olan samimiyetinden taviz vermemesini ve dünyanın en önemli en pahalı ama harcama konusunda en ucuz metahı olan sevgiyi de birbirimize karşı esirgemediğimiz takdirde başarılı olmamız içten bile değildir. İnşallah Cenabı Hak bu ülkeye nice güzel hizmetler yapmayı bize nasip eylesin. bu zamana kadar çok güzel hizmetler yaptık bunların sürmesi devam etmesi bizim daha çok çalışmamıza ve birbirimize karşı duyarlılığımıza bağlıdır. Merkez İlçe teşkilatımız gerçekten büyük bir rekor kırdı. Merkez ilçe sınırları içindeki köy ve mahallelerimizde çok büyük bir artış yaşandı. On puan gibi bir artış gerçekleşti Merkez ilçemizde bu çok büyük bir artıştır. bu neticeyi elde etmede emeği geçen her bir kardeşime bu neticenin elde edilmesinde katkı sağlayan ve bunun en büyük müsebbibi olan siz değerli kardeşlerime yürekten canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

image-271.jpeg

Program seçimlerle ilgili yapılan genel değerlendirme ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

image-272.jpeg