Rize Milli Eğitim Müdürü Emen Görevden Alındı, Yerine Tüfekçi Atandı

Rize Milli Eğitim Müdürü Emen Görevden Alındı, Yerine Tüfekçi Atandı
Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen’in görevden alınarak yerine Kırıkkale Eski İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’nin atandığı bilgisine ulaşıldı.

2020 Eylül ayından itibaren Rize’de İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Engin Emen görevden alındı. Emen’den boşalan Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Kırıkkale Eski İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’nin atandığı öğrenildi.

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü iken dönemin Bakanı Mahmut Özer tarafından görevden alınan Rize’nin Yeni Milli Eğitim Müdürü Kayserili Tüfekçi, görevden alındıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Personel Genel Müdürlüğü koordinasyon birimine görevlendirilmişti.

2015 -2020 yılları arasında Sinop’ta Müfettiş olarak görev yapan Engin Emen ise 07.09.2020 tarihinde Rize İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilmiş ve 01.01.2021 tarihinde Rize İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştı.

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
50 Yorum