Rize Müftüsü Doğan'dan Kandil Mesajı

Rize Müftüsü Doğan'dan Kandil Mesajı
Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, bu gecenin Regaib Kandili olması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İşte Doğan'ın Kandil mesajı:

Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, bu gecenin Regaib Kandili olması dolayısıyla yayımladığı mesajda “Ümmetin üzerine Rahmetin sağanak sağanak aktığı mübarek üç aylar içinde günahlardan arınarak Rabbimizden affımızı talep ettiğimiz, dünyadan soyutlanarak sonsuzluğa rağbet ettiğimiz mübarek Regaib Kandiline kavuşmuş bulunuyoruz. Bizi bugünlere kavuşturan Rabbimize hamd, Rasûlüne’de salat ve selam olsun.” dedi.

Doğan, Regaib Kandili mesajının devamında şunları kaydetti:

Muhterem gönül dostlarım;
 
İslam ümmetinin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe muhtaç olduğu, insanlığın barışa dünden daha fazla ihtiyaç duyduğu, mazlumu çoğalan bir dünyada yaşıyoruz.
 
Bugünlerin; ümmetin tevhid ekseninde buluşmasına, insanlığın kaybettiği değerlerini yeniden kazanmasına, savaşın, fitnenin ve bozgunculuğun yerini barışın, huzurun ve esenliğin almasına, duaların biz merkezli olarak bu gecede semaya yükselmesine vesile olmasını yüce Rabbimizden niyaz eder, İslam ümmetinin ve özelde de Rizeli kardeşlerimin Regaib kandilini tebrik ederim.