Rize Muhtarlar Federasyonu, Muhalefetin Asılsız İddialarını Yalanladı

Rize Muhtarlar Federasyonu, Muhalefetin Asılsız İddialarını Yalanladı
Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş, muhalefet partilerinin mensuplarının muhtarlara baskı yapılıyor iddialarını sert bir şekilde yalanladı.

Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş, bazı basın yayın organlarında Rizeli muhtarlar hakkında çıkan ve muhalefet parti mensuplarının görüşlerine yer verilen iftira dolu asılsız habere ilişkin basın açıklaması yaptı. Erbaş, muhtarların hiçbir baskı altında kalmadan kendi öze iradeleri doğrultusunda alıkları hizmet doğrultusunda görüşlerini ifade ettiklerini belirterek, Rize Muhtarlar Federasyonu olarak her partiye eşit mesafede durduklarını kaydetti.

Erbaş, muhtarlarla ilgili aslı astarı olamayan asılsız haberleri federasyon merkezinde yapmış olduğu açıklama ile yalanlarken, “Son günlerde bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerin bizleri derinden üzmüş olduğunu belirtmek istiyorum. Siyasi partilere eşit mesafede olup, bu yarışı dışarıdan izleyen bir sivil toplum kuruluşuyuz. Basın ve yayın organlarında çıkan bu haberlerin asılsız olduğunu, bize yapılan böyle bir baskının söz konusu olmadığını kamuoyuna deklare ederim.” Dedi.

Erbaş ayrıca, “Rize Muhtarlar Federasyonumuz ve bütün muhtarlarımız, hiçbir baskı altında kalmadan kendi öz iradelerini görüşlerini fikirlerini beyan ederek almış oldukları hizmet doğrultusunda beyanatlarını vermektedirler” şeklinde konuştu.