Rize MÜSİAD'dan Geçmişe Vefa Geleceğe Saygı

Rize MÜSİAD'dan Geçmişe Vefa Geleceğe Saygı
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi 'Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı' programının 3'üncüsünü gerçekleştirdi.

MÜSİAD Rize Şubesi'nin kuruluşundan bugüne kadar başkanlık, yönetim kurulu üyeliği ve gençlik kurulu başkanlığı yapmış kişilerin katımıyla bu yıl 3'üncüsü yapılan 'Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı' programının geleneksel hale getirilerek, her yıl yapılması planlanırken programa, Rize'nin önemli turizm değerlerinden olan İyidere Pileki Mağarası evsahipliği yaptı. Pileki mağarasına dikkat çekmek amacıyla program İyidere'de düzenlenirken, önce mağara gezildi ve daha sonra toplantı yakınlardaki bir sosyal tesiste yapıldı.

gecmise-vefa-gelecege-saygi-3.jpg
 
Dernek üyelerinin hasbihâl olduğu ve çeşitli konularda istişarede bulunulan toplantıda konuşma yapan MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, "Rize'de 2003 yılında ilk işadamı derneği olarak kurulan ve daha sonra 'kamu yararına çalışan dernek' statüsünde faaliyetlerine devam eden derneğimiz, kurulduğu günden itibaren önemli proje ve hizmetlere imza atmıştır. Kurumumuz herşeyden önce topluma faydalı kalifiye insan yetiştiren bir fabrika olmuş ve olmaya devam edecektir." şeklinde konuştu.
 
Başkan Temizel, böyle bir değerin Rize'de yaşatılmasında emeği geçenlere vefa göstermek adına düzenledikleri programa katılanlara teşekkür etti.

gecmise-vefa-gelecege-saygi-2.jpg

gecmise-vefa-gelecege-saygi-1.jpg