Rize MÜSİAD’dan 'Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı' Buluşması

Rize MÜSİAD’dan 'Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı' Buluşması
MÜSİAD tarafından geleneksel olarak her yıl yapılan ‘Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı’ toplantısı 15 Temmuz temasıyla gerçekleştirildi.

MÜSİAD Rize Şubesi'nin kuruluşundan bugüne kadar başkanlık, yönetim kurulu üyeliği ve gençlik kurulu başkanlığı yapmış üyelerinin katımıyla 'Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı' konulu istişare toplantısı yapıldı.

MÜSİAD tarafından hazırlanan sinevizyon gösterimi sonrasında toplantıdaki konuşmasında üyeler arası birlik, beraberlikten bahseden MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, “Yurt içinde 86, yurtdışında da 74 farklı ülkede toplamda 201 nokta ile hizmet veren, 11.000’i aşan üyesiyle 60.000’e yakın işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1.600.000 kişiye istihdam sağlayan, dünyanın en yaygın ve etkin STK’sı olan MÜSİAD, her alanda görev alabilecek insan kaynağı yetiştirme konusunda önemli bir misyonu üstlenmiş bir okuldur. Üyelerimize bir çok alanda katkı sağlayan kurumumuz İş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelmiştir.” dedi.

Ayrıca, 15 Temmuz şehitleri anısına programa katılan MÜSİAD üyelerine 15 Temmuz gecesi şehit olan Rizeli 12 şehidin isimlerinin yer aldığı berat takdim edildi.

musiad’dan-gecmise-vefa,-gelecege-saygi-bulusmasi-(1).jpgmusiad’dan-gecmise-vefa,-gelecege-saygi-bulusmasi-(2).jpgmusiad’dan-gecmise-vefa,-gelecege-saygi-bulusmasi-(3).jpgmusiad’dan-gecmise-vefa,-gelecege-saygi-bulusmasi-(4).jpgmusiad’dan-gecmise-vefa,-gelecege-saygi-bulusmasi-(5).jpg