Rize Müsiad'dan Rize Emniyet Müdürü'ne Ziyaret

Rize Müsiad'dan Rize Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Müsiad Rize Şube Başkanı Dabak’dan İl Emniyet Müdürü Yazıcı’ya ziyaret gerçekleştirildi.

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı’yı makamında yapmış olduğu ziyarette yeni görevinde başarı temennisinde bulunarak, “Bu önemli kurumda çalışkan arkadaşlarımızın gayretleriyle şehrimizin huzuru ve güvenliği üst seviyededir. Özellikle gençlerimizin kötü emelli kişilerin tuzaklarından korunması noktasında emniyetimizden hassasiyet bekliyoruz. Rize huzurlu ve güvenli bir şehirdir. Bu huzurun ve güvenliliğin devam etmesi için biz, MÜSİAD olarak her zaman emniyet müdürlüğümüzün yanında ve yardımcısı olacağız” dedi.

rize-musiaddan-rize-emniyet-mudurune-ziyaret.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Adem Çakıcı ise Rize’nin güvenlik ve asayişinin sağlanması konusunda emniyet teşkilatı tarafından yürütülen çalışmaların kısa sürede sonuç alma ve sağlıklı neticeler elde etmek için MÜSİAD ve diğer sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içerisinde olarak çalışmalarımızı yürüteceklerini söyledi.