Rize Özel İdarespor topbaşı yaptı

Rize Özel İdarespor topbaşı yaptı
Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Rize Özel İdarespor, yeni teknik ekibiyle sezon hazırlıklarına başladı.

Son 3 sezondur Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Rize Özel İdarespor, dördüncü sezona yeni teknik ekibiyle başladı.

Rize Şenol Birol Spor Tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Özel İdare ekibi, 10 günlük birinci etap kampının ardından çalışmalarına Güneysu’da devam edecek.

15 yıldır Rize Özel İdarespor bünyesinde görev yapan ve Yıldıray Koçal, Barış Alper Yılmaz gibi yetenekli futbolcuları Türk futboluna kazandıran teknik direktör Ali Saklangıç’a yardımcılar Cengiz Uçak, Salih Kenan Osma ve kaleci antrenörü olarak Dündar Oral eşlik ediyor.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını da sürdüren Özel İdare ekibinde önceki sezonlarda takımda forma giyen Kaptan Oktay Gümüş dışında Fatih Kaan Arıman, Berat Delihasan, Nazım Berat Karali gibi isimlerin yanı sıra Rizespor alt yapısı patentli Devrim Torlak, Kadir Fazlıoğlu, Ahmetcan Yılmaz, Furkan Tecimer ve Kaleci Can Ceylan isimleri de kadroda bulunuyor.

İlk kez Bölgesel Amatör Lig deneyimi yaşayacak olan Teknik Direktör Ali Saklangıç, önemli olanın futbolculara fayda sağlamak olduğunu söyleyerek, “Mütevazi bir bütçeyle hem tecrübeli hem de genç isimlerden oluşan dinamik bir takım kurduğumuza inanıyorum. Kamp sürecimize hayırlısıyla başladık. Bu süreçte aramıza katacağımız isimler de olacak. Önemli olan futbolcularımıza katkı sağlayabilmek. İzleyenlere seyir zevki yüksek maçlar ortaya koyacağımız bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Yeni sezonun hem takımımıza hem de rakiplerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

rize-ozel-idarespor-topbasi-yapti-1.jpg

rize-ozel-idarespor-topbasi-yapti-2.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum