Rize Polisinden Kaçamayan Tırnakçılar Cezaevini Boyladı

Rize Polisinden Kaçamayan Tırnakçılar Cezaevini Boyladı
Rize’de Tırnakcılık" tabir edilen şekilde bir marketten 4 Bin TL’yi alıp kayıplara karıştıktan sonra yakalanan biri bayan İran uyruklu 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize’nin Gündoğdu Bozukkale Mahallesinde tırnakçılık yöntemiyle marketçiyi 4 Bin TL  dolandırıp kayıplara karışan S.M. ve H.T., olayın polise intikal etmesiyle Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan inceleme ve araştırmalar sonrası Erzurum’a gittiklerinin tespit edilmesiyle kısa sürede yakalanarak Rize’ye getirildi. Zanlılar, emniyetteki sorgulamalarının ardından dün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevine gönderildi.

rizede-tirnakcilik-yapan-2-iranli-cezaevini-boyladi-(1).jpg

Rize İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri yaşanan son olaydan sonra defalarca uyarıda bulundukları vatandaşlara bir kez daha uyarıda bulunarak, halkımızın, yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun olarak ilimizde bulundukları bu günlerde üzücü durumlarla karşılaşmamaları için kötü amaçlı şahıslara karşı duyarlı olmaları ve şüpheli durumlarda vakit kaybetmeden 155 Polis imdat hattını aramalarını istedi.

rizede-tirnakcilik-yapan-2-iranli-cezaevini-boyladi-(2).jpgrizede-tirnakcilik-yapan-2-iranli-cezaevini-boyladi-(3).jpgrizede-tirnakcilik-yapan-2-iranli-cezaevini-boyladi-(4).jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

'Tırnakçılık' Yaparak Marketi Dolandırdılar, Rize Polisinden Kaçamadılar