Rize Polisinden okul çevrelerinde denetim

Rize Polisinden okul çevrelerinde denetim
Rize İl Emniyet Müdürlüğü, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminin başlamasıyla birlikte okul çevrelerinde güvenlik tedbirlerini alarak denetimler gerçekleştirdi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünce kentte 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Döneminin başlamasıyla birlikte ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin uyuşturucu ve asayiş suçlarından uzak tutulması ve korunması, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülmesi amacıyla okul çevrelerinde çeşitli güvenlik tedbirleri alınarak denetimler gerçekleştirildi.

127 personelin katılımıyla gerçekleştirilen tedbirler kapsamında okul çevrelerinde eğitim güvenliğini tehdit eden faktörlere karşı denetimler yapılırken okul servis araçlarına yönelik denetimlerin de gerçekleştirildiği belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri denetimlerin eğitim-öğretim yılı boyunca aralıksız olarak devam edeceğini açıkladı.

rize-il-emniyet-mudurlugu-okul-cevrelerinde-guvenlik-tedbirlerini-artirdi-4.jpg

rize-il-emniyet-mudurlugu-okul-cevrelerinde-guvenlik-tedbirlerini-artirdi-1.jpg

rize-il-emniyet-mudurlugu-okul-cevrelerinde-guvenlik-tedbirlerini-artirdi-2.jpg

rize-il-emniyet-mudurlugu-okul-cevrelerinde-guvenlik-tedbirlerini-artirdi-3.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum