Rize Polisinden sahilde denetim

Rize Polisinden sahilde denetim
Rize polisi, sahil dolgu alanında denetim gerçekleştirdi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve diğer birimlerden oluşan ekipler tarafından kent merkezindeki sahil dolgu alanı ve kıyı şeridinde faaliyet gösteren umuma açık eğlence ve istirahat yerlerine yönelik denetim yapıldı.

Motorize ekiplerin yanı sıra yaya devriye halinde polis memurları, çarşı ve mahalle bekçileri ile vatandaşların yoğun olarak bulunduğu sahil dolgu alanında huzur ve güven ortamının devamına yönelik denetimler devam ederken, sahil dolgu alanında bulunan Şehit Polis Ali Kamacı Polis Kontrol Noktasında da vatandaşların talep ve şikâyetleri ivedi olarak değerlendiriliyor.

Ayrıca, ekipler tarafından son bir ayda yapılan çalışmalar neticesinde 60 aranan şahıs yakalandı. Şahıslar hakkında gerekli adli işlemlerin yapılmasının ardından 13 kişi çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Rize genelinde huzur ve güven ortamının devamı, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması adına yapılan çalışmaların devam edeceği belirtildi.

rize-emniyet-mudurlugu-ekipleri-sahil-dolgu-alaninda-asayis-uygulamasi-gerceklestirdi-1.jpg

rize-emniyet-mudurlugu-ekipleri-sahil-dolgu-alaninda-asayis-uygulamasi-gerceklestirdi-2.jpg

rize-emniyet-mudurlugu-ekipleri-sahil-dolgu-alaninda-asayis-uygulamasi-gerceklestirdi-3.jpg

rize-emniyet-mudurlugu-ekipleri-sahil-dolgu-alaninda-asayis-uygulamasi-gerceklestirdi-4.jpg

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15 Yorum