Rize Protokolünden Bayram Ziyareti

Rize Protokolünden Bayram Ziyareti
Rize Valisi Ersin Yazıcı ve protokol üyeleri, Kurban Bayramı dolayısıyla kamu kuruluşlarına bayram ziyaretinde bulundu.
Vali Ersin Yazıcı ilk olarak, Cumhuriyet Polis Merkezi’nde emniyet personellerini ziyaret ederek, bayramlarını kutlayıp, vatandaşların huzur ve güveni için bayramda görev yapan tüm kamu personeline teşekkür etti. Vali Yazıcı, tüm güvenlik mensuplarını, Rize'de bayramın huzur ve güven içerisinde geçmesini sağladıkları için tebrik ederek, "Bizler, kamu görevlisi olarak, bulunduğumuz görevler itibariyle diğer bazı kamu görevlilerinden daha farklı bir konumdayız. Konumumuz gereği, vatandaşımızın huzur içerisinde, güvenliğin sağlandığı bir ortamda bayramlarını yaşayabilmelerini temin etme görevi bizlere ait. İlimizde bayramın huzur ve güven içerisinde yaşanmasını sağladığınız ve görevlerinizi fedakârca yerine getirdiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum” dedi.
bayramlasma.20141006130716.jpg
 
bayramlasma-2.20141006130812.jpg
 
Daha sonra, İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmet Cansaran ve diğer rütbeli askeri personel tarafından karşılandı.
 
Vali Yazıcı, karşılamanın ardından tören alanına geçerek, askerleri selamlayıp, bayramlarını kutladı.
 
bayramlasma-rize.jpg
garn.20141006121606.jpg
 
Vali Ersin Yazıcı, “Bugün Kurban Bayramı. Sizler vatan görevi olarak askerlik hizmetini yapmak üzere burada bulunuyorsunuz. Ailelerinizden uzak bir şekilde bu bayramı geçiriyorsunuz. Bizler bu bayramda sizlere ailelerinizi aratmamak adına burada bulunuyoruz. Hepinize iyi bayramlar diliyorum. Sağlıklı ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyor, sizleri sevgi ile selamlıyorum ”dedi.
 
Daha sonra Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne geçen Vali Yazıcı, burada itfaiye personeli ile bayramlaştı.  Vali Yazıcı, itfaiye personelinin Kurban Bayramını kutlayarak, kazasız ve belasız bir bayram geçirilmesi temennisinde bulundu.
 
Bayramlaşma programını Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaretle sona erdiren Vali Ersin Yazıcı, doktorlardan hastaların durumları hakkında bilgi aldı.
hast.jpg
 
Hastalar ile sohbet ederek karanfil verip, ‘bir isteğiniz var mı’ diye soran Vali Yazıcı, “Size Allah’tan acil şifalar diliyorum. İnşallah sağlığınıza bir an önce kavuşup, bayramı daha güzel bir ortamda kutlarsınız” diye konuştu.
 
Vali Ersin Yazıcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaretiyle birlikte Kurban Bayramı vesilesiyle yaptığı kurum ziyaret programını tamamlamış oldu.
hk.jpg