Rize Sağlık Kompleksi 30 Mayıs'ta Hizmete Giriyor

Rize Sağlık Kompleksi 30 Mayıs'ta Hizmete Giriyor
Rize İl Sağlık Müdürlüğünden vatandaşlara önemli uyarıda bulunuldu.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Dispanseri, Ana Çocuk Sağlığı Merkezi ve Halk Sağlığı Laboratuvarının hizmet vereceği Rize Sağlık Kompleksi, 30 Mayıs Pazartesi günü hizmete girecek. Bu birimlerden hizmet alacak vatandaşların 30 Mayıs Pazartesi gününden itibaren Paşakuyu Mahallesi Dalyan mevkiindeki Rize Sağlık Kompleksine başvurmaları gerekiyor.

image-20160526184741.jpeg

Rize İl Sağlık Müdürlüğü'nden konu hakkında yapılan açıklamada, "Rize'de bir süredir yapımı devam eden Paşakuyu Mahallesi Dalyan mevkii okullar bölgesinde bulunan Rize Sağlık Kompleksi 30 Mayıs 2016 Pazartesi günü itibariyle kıymetli halkımıza hizmet vermeye başlayacaktır.

Çağın gereklerine uygun, son derece modern bir mimariye de sahip olan binamızda teknolojinin tüm imkânları kullanılmıştır. Söz konusu Sağlık Kompleksi bünyesinde başta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olmak üzere İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Dispanseri, Ana Çocuk Sağlığı Merkezi ve Halk Sağlığı Laboratuvarı birimlerini barındırmaktadır. Böylece fiziksel mekân anlamında ilimizdeki sağlık hizmeti ihtiyacının büyük bir kısmını en modern bir biçimde karşılamış da olmaktadır.

image-20160526184827.jpeg

30 Mayıs 2016 Pazartesi gününden itibaren özellikle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine başvuracak olan hastalarımızın bu merkezimizin il merkezinde bulunan Yeni Doktorlar Sitesinin üstündeki eski yerine değil, yeni açılan ve Paşakuyu Mahallesi Dalyan mevkiindeki Rize Sağlık Kompleksine başvurmaları gerekmektedir.

Tüm halkımıza saygıyla duyurulur." denildi.

image-20160526184912.jpeg

image-20160526185523.jpeg